Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki ilyen helyzetben?...

Valaki ilyen helyzetben? Nagyon ki vagyok.

Figyelt kérdés
23 hetes terhes vagyok...a munkahelyemről elküldtek még amikor 10 hetes voltam..azóta nincs munkám...szerencsére párom fizetéséből kijöttünk..rendesen éltünk mint egy átlag család..olyan jó volt...erre tegnap őt is elküldték a munkahelyéről..erre egyáltalán nem számitottunk..nagyon ki vagyok,próbálok nem idegeskedni de azert ez nem igy megy.
2010. márc. 29. 12:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,nagyon jól estek...A kérdezőknek engem akkor küldtek el amikor a próbaidőm végefelé járt.A párom rendőr de mindenféle munka jó lenne neki..Mégegyszer köszönöm a válaszokat.
2010. márc. 29. 15:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj, de rendőröket nem szoktak "csak úgy" elküldeni! Én rendőrségen dolgozom, nálunk pl. járőrhiány van, meg a legtöbb helyen. Talán egy kicsit messzebb a lakóhelyetektől de biztosan talál valami állást!
2010. márc. 29. 15:24
 13/14 A kérdező kommentje:
hát igen elég érdekesen történt az esete
2010. márc. 29. 15:50
 14/14 anonim ***** válasza:
rendőrt kirúgni?érdekes....
2010. márc. 30. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!