Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak? Ti megtartanáto...

Mit csináljak? Ti megtartanátok így is?

Figyelt kérdés

Fiam toxémia miatt 28hétre született, 2éve.

Doki nagy támogatása mellett elindítottuk a kisteso projektet. Minden terhesség más..jobban figyelünk stb alapon

Most sikerült is 3próbálkozós hónapon.Ma voltam uhn sajnos a dokim külföldön van így más nézett meg, és hát úgy néz ki ikrek...

A helyetes doki felvetette hogy csak egyet tartsunk meg mert ez növeli a koraszülés, roxémia esélyét, meg hát milyen veszélyes. Saját diki nem tudom mit javasol, de én összeomlottam. Én döntsem el egy gyerekem halálát? De ha üeg nem veszélyeztetem a másikat..mit tennétek? Mit tegyek?

2016. febr. 2. 15:25
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Biztosan megvárom a saját dokim mert cdak benne bízom, neki köszönhetem hogy most anya vagyok.

Csak tudjátok alapból is kettős érzéseim voltak, vannak. Amennyire szerettnék egy kistesót annyira rettegek is. Mindig előttem van ahogy egy inkubátor felett minden csipog,én állok nézem az 1300grammos gyerekem és nem tudom érezhetem e magam anyának, életben marad-e és ha igen mi vár ránk... azt hiszem nem bírom ki mégesgyszer...

A férjem és az orvos us azt mondogatta minden terhesség más, miért lenne koraszülés, toxémia ...minden rendben lesz..erre ez...azthiszem már most szétesek...

Alig várom hogy hazaérjen a.dokim jövőhéten...

2016. febr. 2. 18:14
 12/19 anonim ***** válasza:
39%

Drukkolok neked.

kérlek, majd írd meg,.mit mondott a dokid. Én úgy érzem, minden rendben lesz.

2016. febr. 2. 19:13
 13/19 anonim ***** válasza:
44%
Én biztosan nem tenném. Számos pszichológiai tanulmány van arról, hogy olyan emberek, akiknek meghalt az ikertestvérük (még akkor is, ha az magzatként vagy újszülöttként történt)valahogy emlékeznek rá, furcsa emberek lesznek, nehezen illeszkednek be, több a pszichés problémájuk. Még akkor is, ha nem mondják meg nekik, hogy volt egy testvérük. Számos esetben már pszichológushoz kerül az illető, s a szakember sejti meg, hogy valami titok van a családban és ezután derül ki.
2016. febr. 2. 19:55
 14/19 anonim ***** válasza:
Eszembe sem jutna hogy egyet elvetessek. Ha ketten vannak ketten vannak. Jobban oda kell figyelni, kímélni magad,nem lesz gond! Csak pozitívan!! Drukkolok!
2016. febr. 3. 07:12
 15/19 anonim ***** válasza:

9!

Senki nem mondta, hogy a nő dönti el, melyiket vegyek el. A "nő keresere " azt jelenti, hogy a terhes nő úgy dönt, szelektív abortuszt akar, azt a 12. hétig végzik el, pont mint a sima abortusznal

2016. febr. 3. 07:44
 16/19 anonim válasza:
Szia! Toxemia elvileg következő terhessegekben csak akkor alakul ki, ha más az apa. Én első terhessegem alatt toxemias voltam, második gyerkőcömnek mas az apukája, toxemias lettem mar a 20. héten, de fehérjediétával helyrehoztak. Most a harmadik terhessegem alatt a masodik apukától nem vagyok toxémiás. Jelenleg a 30. hetet taposom. Személy szerint mindenképpen megtartanám a babákat.
2016. febr. 3. 10:41
 17/19 anonim ***** válasza:
51%

őszintén!

Egy ilyen kérdésnék ki pontozza le a segíteni akarókat???

Nem a % a mindegy, de valakinek ez örömet okoz??? Nagyon sekélyes élete lehet szegénynek :(

Ne haragudj, kedves kérdező, de ezt nem értem!

Továbbra is kitartást kívánok!

...egy korábbi válaszoló

2016. febr. 3. 12:02
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, úgy látom egyöntetű ek a vélaszok és ez nagyon sokat segített, sok erőt adott, ha csak nem mond az orvosom valami nagyon nagyon nyomós okot mostmár biztos maradnak. Már ha a természet is úgy akarja.

Utolsó én ezen már nem szoktam agyalni, elvileg (én úgy értelmeztem)ez az egész rendszer arra van hogy lepontozzák aki nem a kérdésre válaszolt, nem pedig arra hogy az alapján legyen minősítve egyválasz mennyire egyezik a többség véleményével.

Szóval tőlem mindenkinek ment a zöld kéz!

2016. febr. 3. 19:24
 19/19 anonim ***** válasza:
Szia kérdező! Mi a helyzet veled?
2016. okt. 12. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!