Azonnal hashajo praktika?
Szia!
Leírom újra,utoljára: KESERŰSÓ a megoldás!
Ha sikerült megoldanod a problémát, kérlek írd le mi vált be igazán.
Pár napja én is borzalmasan szenvedtem. És meg kellett szülnöm azt, amitől nem ment... Egyik este egy darabkát, másnap sem ment, és harmadik nap reggel ismét rászánva magam még 3 kőkemény darabot(elnézést a kifelyezésekért és a részletekért) mondanom sem kell, hogy ez kb 1,5 órába tellett,ordítottam a fájdalomtól, segítenem kellett saját magamnak, mert úgy éreztem ott halok meg, és mindenfelé szétrepedt a végbelem. Azóta most nincs gondom, csupán annyi, hogy azóta is megvan a seb, és mikor könnyen megy, akkor is kivérzik. :-(
Én is mindent próbáltam: szilvalekvár, joghurt, rostos gyümölcslé, almaecet, még 2 kanál olajat is megittam, de ezen nem segített, nem lazította fel. Aztán a többi már könnyen ment.
amikor nem voltam terhes akkor én is parafinolajat ittam..meg olivaolajat citromlével..stb. nem ért semmit.
a keserusot még 10 éve ajánlották...mára már kiderult, hogy tobbet árt, mint használ. egy biztos, mukodik. sokan a gyogyvizekre eskusznek, nekem semmit sem segitett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!