Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mire figyeljek nagyon hogy...

Mire figyeljek nagyon hogy megmaradjon a baba?

Figyelt kérdés
Ugyanis volt vetelesem a tavalyi evben es most felek mivel akkor egy havi verzes kimaradt de kovetkezo menstruacio idejekor elment a baba, de elotte semmilyen fajdalmat nem ereztem a hasamban. Az elso trimeszterben jarok most.
2016. febr. 1. 19:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Az emelgetést mindenképp hagyd!

Ha nem vagy rosszul próbálj meg minél egészségesebben enni.

Egy kis fehérjét iktass be minden napra, ha nem rajongsz a húsokért akkor is próbálj meg egy keveset, nem kell sokat de egyél minden nap belőle.

Amikor csak tudsz pihenj.

És ne görcsölj rá! Hidd el hogy minden rendben lesz és ne idegeskedj azon,hogy mi van ha nem. Tudom hogy nehéz,de meg kell próbálnod. :)

2016. febr. 1. 20:00
 2/2 anonim ***** válasza:

ha a vetélésedet alapos kivizsgálás követte, akkor nincs mitől félned!

ha mégsem ez történt volna, akkor érdemes d-vitamin szintet méretned, és tsh-t, ezek javítható értékek.

és a többi pedig a szokásos: ne emelj, kerüld a nyers hústermékeket, stb.:) erről a dokid alaposan tud tájékoztatni téged.

34 hkm (nekem a vetélésem után volt kivizsgálás, így nyugodtabb vagyok, mert kiderült a baj)

2016. febr. 1. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!