Néha nagyon nem kapok levegőt, mitől lehet?
Nálam is volt ilyen mikor annyi ídős voltam mint te.Sokan átesnek rajta,mert a babád növekszik és különböző szerveidet nyomja és ezért nem kapsz rendessen levegőt.Nekem annyival nehezebb,hogy van egy pici asztmám is.De ha nagyon zavar téged kérhetsz asztma sprét és könnyíthetsz magadon.
26hetes pocis!
Nekem 26 hetesen volt ilyen először, akkor már normális, mert a belső szervek nyomják a rekeszizmot, egy ismerősöm is így volt terhessége alatt.
2-szer volt, még a mellkasom is szorított, nagyon rossz volt.
Azt nem tudom, hogy 16 hetesen is normális-e ez, azért kérdezd meg az orvosodtól.
köszi a valaszokat!
asztmam biztos nincs, viszont jo sok felesleges kilóm igen, lehet hogy attól nem férnek el a dolgok. :(
jövő héten hétfon megyek dokihoz, megkerdezem, csak nem akarom huyesegekkel zavarni szegenyket :)
probalok sokszor keveset enni, az nem tudom mennyiben segit, meg sokat iszok.
érdekes, hogy amikor nem kapok levegot, rogton utana/kozben hanyingerem is van, ez megmarad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!