Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért érzem úgy, hogy alig...

Miért érzem úgy, hogy alig kapok levegőt?

Figyelt kérdés
Nagyon sűrűn elő szokott fordulni, és félek, hogy valami bajom van. Asztmás nem voltam soha. És az mitől van, hogy majdnem minden nap vérzik az orrom? 22hetes kismama vagyok.
2011. okt. 8. 20:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Mindkettő normális.

Az orrvérzés okát nem tudom, de barátnőmnek is volt.

A légszomj meg a baba helyzete miatt van, sajnos ahogy nő, egyre gyakoribb lehet...

2011. okt. 8. 20:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia! Ahogy előttem is írták, mind a kettő teljesen normális jelenség! A baba kezdi lassan nyomni bent a dolgokat. A 20 héttől én is nagyon sokat fulladtam. Nekem viszont nem az orrom, hanem az ínyem vérzett minden nap.

Ne aggódj, semmi baj! Boldog babavárást!

2011. okt. 8. 21:26
 3/5 anonim ***** válasza:
30%

Mindenképpen szólj róla orvosnak, háziorvosnak, nőgyógyásznak, vérvétel is kéne. Nekem szülés után volt légszomjam, és bent tartottak nehogy tüdőembóliám legyen. Lehet hogy neked teljesen más okból vannak ezek a tünetek, de az biztos hogy nem normális.

Most hétvégén ne nézegess mindenféle oldalakat a tüneteidről mert csak ijesztgetnéd magad. Hétfőn ne halogasd az orvost!

Csak a terhességed óta van ez?

2011. okt. 8. 21:29
 4/5 fotucsok ***** válasza:
Elvileg kaptál egy kiskönyvet tanácsadáson. Nézd meg, mert fel vannak sorolva a terhesség alatt előforduló kellemetlenségek és az is, hogy hogyan kezelheted, meg mitől van. A fentiek gyakran előfordulnak kismamáknál, de azért persze említsd meg az orvosnak, hátha ad jótanácsot, pl, hogy félülésben feküdj, valami vitamin stb...
2011. okt. 8. 22:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csak a terhességem 19.hete óta van ez.
2011. okt. 9. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!