Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vajon ez természetes?

Vajon ez természetes?

Figyelt kérdés
Már 5 tesztem pozitív, a legutolsó a Clearblue teszt,ami 2-3 hetet mutat. (ma reggeli)Voltam már állapotos, de hasonló érzésem nem volt. 36 vagyo, fizikailag fitt,ugy érzem, de most kb 1 hete ha tul sokat dolgozok, hajolgatok fáj a hasam. és mellette nagyon puffadt.nyugtassatok meg hogy ez nem rossz jel. ma megyek dokihoz

2016. febr. 1. 06:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mondják minden terhesseg mas. Valószínűleg a puffadas osszefugg a hasfajassal. Lehet most kimeletesebbnek kell lenned. En a masodikkal harom hónapig puffadtam de nagyon. Gyakorlatilag ket hónaposan volt hat honapos hasam. :D most vagy 17 hetes es ugyanakkora a hasam. Orvoshoz mikor mesz?
2016. febr. 1. 07:12
 2/11 A kérdező kommentje:
lassan készülődök és még most délelőtt. csak nagyon félek hogy rossz hirt kapok.
2016. febr. 1. 07:15
 3/11 anonim ***** válasza:
Teljesen természetes, ha fáradékonyabb és puffadtabb vagy, mint ahogy az is természetes, ha semmi hasonló tüneted nincs. Minden terhesség más, hiába közhely, nagyon igaz. Nekem a két terhességem ég és föld.... mégis minden rendben:)
2016. febr. 1. 09:03
 4/11 anonim ***** válasza:

a puffadás dehogy rossz jel, tipikus terhestünet.:) a hányás sem lesz baj, ha majd lesz:) az véletlen szerencse volt, hogy az előző terhességed tünet nélküli volt:)

34hkm

2016. febr. 1. 09:44
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! közben már az orvosnál is jártam, nem látott semmit, azt mondták még uton van. dohányzom, igy lehet, azért fáj a hasam. ami aggasztó, hogy a méhnyálkahártya vastagságra nagyon keveset mondott.viccesen közölte, hogy 3,5 mm-es endometrium, grav.ra utaló jel nem látható... akkor mért pozitiv a tesztem???? hozzáteszem cisztárol sem szolt semmit.
2016. febr. 1. 10:59
 6/11 anonim ***** válasza:

A méhnyálkahártyád tényleg nagyon vékony, nem vagyok orvos, hogy ebből következtetéseket vonjak le, minden esetre az, hogy ilyen korán nem látott semmit, még nem zárja ki a terhességet, azonban a pozitív tesztek sem jelentik feltétlenül azt, hogy szabályosan és sikeresen végbe is tudott menni a beágyazódás, én többször jártam úgy, hogy pár napig pozitívak voltak a tesztek, majd halványodni kezdtek, negatívak lettek és végül meg is jött késve a vérzésem.

Azért...... ha szeretnél babát, a dohányzáson el kéne gondolkodni, nyilvánvalóan tudod, hogy miért.

2016. febr. 1. 11:05
 7/11 A kérdező kommentje:
Igen el kell gondolkodni, az tény... iazábol csak ugy vettem tesztet, mert késett 2-3 napja már. Az elsőt szerda este megcsináltam, igen erős pozi volt, a csütörtökiek is. majd ma reggel csináltam a digitálisat,az is pozi. na majd akkor kiderül mi van velem, Azt hittem lát valamit az orvos, egy esetleges méhen kivüli terhességet szerettem volna kizáratni vele, de nem jutottam sok jora.
2016. febr. 1. 11:14
 8/11 anonim ***** válasza:
3,5 mm az tulontul kevesnek tűnik. Jol merte? Nekem beulteteskor 19. ciklusnapon volt 10-12 mm. Mikorra rendelt vissza?
2016. febr. 1. 12:59
 9/11 A kérdező kommentje:
hát hogy jol mérte-e, én azt nem tudom, ilyen nekem sohasem volt,tavaly 4 honapig szedtem clostyt havi 5 szemet(azaz napi 1),nem hiszem hogy az okozta volna... 3 hét mulva kontroll. egy hét mulva másik városban van időpontom, ha addig nem jön meg, akkor oda megyek..
2016. febr. 1. 15:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Majd irj h mizujs? Reméljük csak benézte.
2016. febr. 1. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!