Volt közületek olyan kismama, aki szeméremcsont törés után természetes úton szült?
A törés után csak készült röntgen. Azt meg tudja nézni.
Egyébként csont törhet szülés közben is, nekem a farokcsontom esett áldozatul. Mivel gipszelni nem tudták, terhelni meg úgysem terheltem, hiszen fájt, magától gyógyult szűk egy hónap alatt. Addig féloldalasan fekve tudtam "ülni" csak.
Súlyos autóbalesetem volt 6 éve. Szeméremcsont törésem is volt, meg még sok minden. Csigolyám több helyen tört, (szerencsére gerincvelő nem sérült) ágyéki, nyaki csigolyák, medence és szeméremcsont töréseim is voltak. A nőgyógyászommal, sebészekkel és több orvossal is konzultáltunk a teherbe esés előtt. Hogy a testem képes lesz-e egy gyermek kihordására. Minden orvos azt mondta, hogy képes leszek, de csak császárral. Mivel azok a törött csontok már nem olyanok mint a törés előtt. Sokkal gyengébbek a forradásoknál.
Persze az sem mindegy, hogy milyen volt a törésed. De ezt a nőgyógyászoddal megtudod beszélni.
8. hozzászóló vagyok. Nekem nem volt borzalmas, sőt nem is fájt.
Reggel 8:10-kor lett meg a fiam. Estére már a férjemet ki kísértem. Egyáltalán nem fájt, csak egy kicsit kellemetlen volt. Bőr húzódást éreztem csak. Másnap már ki-be raktam a fiamat a kiságyból mert egyáltalán nem fájt.
Míg a szobatársam, aki rendesen szült szenvedett még szülés után is. Nagyon fájt mindene. Nem tudott pisilni mert nagyon csípte lent a sebet. Nagyon vérzett is. (Lehet, hogy ez csak 100-ból 1 nőnél fordul elő. De én csak őt láttam, róla tudok írni.)
Én utólag, hogy láttam min megy keresztül. Én örültem a császárnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!