Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 éves vagyok,11 hetes...

19 éves vagyok,11 hetes terhes és ma mondjuk el apámnak. Nagyon félek, valami tanács?

Figyelt kérdés

A szüleim elváltak, anyukámmal élek, ő tudja és támogat minket. Örülünk a babának, mindenki jól fogadta, de apámnak még nem mondtuk el.

Sosem volt jó kapcsolatunk és nagyon félek hogy mit fog szólni. Attól félek hogy annyira kiakad hogy meg is üt. Neki 3 házasságból 5 gyereke van, az első neki is 20 évesen született, de biztosan nagyon mérges lesz.

Van valami tanácsotok? Nagyon félek!

2016. jan. 28. 18:09
1 2 3
 21/21 k.d.00 válasza:

szia, hu ez kisérteties, akár én is írhattam volna ezt a kérdést, 20 éves vagyok és én is 11 hetes vagyok. az én apukám is háromszor volt házas de én kedvelem a feleségét. az én szüleim is elváltak és mi is ma közöltük apukámmal hogy nagypapa lesz. nekünk szerencsére sikerült jó kapcsolatban maradni de énis aggódtam kicsit.

ez nagyon furcsa mintha az én apukámról írtál volna nagyon hasonlít csak az nem hogy nekünk jó a kapcsolatunk.

2016. jan. 28. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!