Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 éves vagyok,11 hetes...

19 éves vagyok,11 hetes terhes és ma mondjuk el apámnak. Nagyon félek, valami tanács?

Figyelt kérdés

A szüleim elváltak, anyukámmal élek, ő tudja és támogat minket. Örülünk a babának, mindenki jól fogadta, de apámnak még nem mondtuk el.

Sosem volt jó kapcsolatunk és nagyon félek hogy mit fog szólni. Attól félek hogy annyira kiakad hogy meg is üt. Neki 3 házasságból 5 gyereke van, az első neki is 20 évesen született, de biztosan nagyon mérges lesz.

Van valami tanácsotok? Nagyon félek!

2016. jan. 28. 18:09
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Szerinted nekem nem kellemetlen? De muszáj. Nem hagyom, hogy a büszkeségem miatt fontos összegektől essünk el. Ha van egy kis esély rá, hogy segít, akkor meg kell próbálnom, bármennyire nem tetszik. Sajnos a szeret nem rak meleg ételt az asztalra.
2016. jan. 28. 18:43
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Csak aztán ne ő legyen a sz.rsze..ét, mert nem segít.

Hiába van sok pénze, lehet milliomos is, akkor sem kötelezhető erre.

Sosem értettem, hogy olyanok miért vállalnak babát, akiknek nincs elég pénze rá. Később sokkal többet kell rá költeni, mint most. Akkor kitől fogsz majd kéregetni, a többi rokontól?

2016. jan. 28. 18:48
 13/21 anonim ***** válasza:
78%
Nem kell félni. Nagy korú vagy már. A gyereket nyílván beterveztétek. Meg van neki minden a mi kell egy gyerek tökéletes fejlődéséhez. Anyagilag tudjátok , bírjátok . Akkor egy szülőtől nem félni.
2016. jan. 28. 18:48
 14/21 A kérdező kommentje:

Mert szerintetek el kellett volna vetetnem egy olyan gyereket, aki egy 4 éves kapcsolatba születne, szerető szülőkhöz? Anyukám bevállalta, hogy segít nekünk anyagilag (is), de az nem azt jelenti, hogy nem jönne jól egy kis extra pénz.

És nem volt szívem elvetetni. Kívánom nektek, hogy ti soha ne kerüljetek ilyen helyzetbe, nem tudjátok, hogy milyen pokoli volt az a pár hét bizonytalanság!

2016. jan. 28. 18:52
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

te jo isten, en meg mar azt hittem, hogy azert akarod elmondani, mert az apad, es mindezek ellenere szereted melyen legbelul.

hat ha a penze miatt mondod csak el neki, es meg karacsonykor sem mentel at hozza, ami neki fontos lett volna, akkor hulye is lenne penzt adni neked, csak azert, mert teherbeestel. neki ez nem felelossege.

2016. jan. 28. 18:58
 16/21 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem kell itt mártírkodni.

Több módja van a védekezésnek, de ha esetleg mégis megtörténik a "baleset", akkor ott az eseményutáni... Vagy arra sincs pénz?

Nem értem, mégis milyen alapon vársz el anyagi támogatást egy kvázi idegentől.

2016. jan. 28. 19:07
 17/21 A kérdező kommentje:
Itt volt, és megbeszéltük a dolgot. Rá se ismertem, azt mondta, hogy ez a baba segít rendbe hozni a kapcsolatunk, és szívesen segít. Én is úgy érzem, hogy ma közelebb kerültünk egymáshoz sokkal, és én is motivált vagyok, hogy a babánk ismerje a nagyapját is. Nagyon örülök, rá se ismertem!
2016. jan. 28. 19:28
 18/21 A kérdező kommentje:
Amúgy nem tudjátok, hogy Ausztriában milyen juttatások járnak baba után? Egy éve költöztünk ki, és még nem tudok olyan jól németül. Nem tudom kitől kéne megkérdeznem.
2016. jan. 28. 19:59
 19/21 anonim ***** válasza:
fél órába minden belefért?:) elmondani, amit alapból is alig akartál, utána rendbe hozni a kapcsolatotokat és egymás nyakába borulva örülni egymásnak?:) máskor találj ki jobb sztorit :)
2016. jan. 28. 20:45
 20/21 anonim ***** válasza:
Gyereknek gyerek...
2016. jan. 28. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!