19 éves vagyok,11 hetes terhes és ma mondjuk el apámnak. Nagyon félek, valami tanács?
A szüleim elváltak, anyukámmal élek, ő tudja és támogat minket. Örülünk a babának, mindenki jól fogadta, de apámnak még nem mondtuk el.
Sosem volt jó kapcsolatunk és nagyon félek hogy mit fog szólni. Attól félek hogy annyira kiakad hogy meg is üt. Neki 3 házasságból 5 gyereke van, az első neki is 20 évesen született, de biztosan nagyon mérges lesz.
Van valami tanácsotok? Nagyon félek!
Szerintem ha soha nem volt jó a kapcsolatotok, és végülis anyukád nevel, akkor ne tulajdoníts neki nagy jelentőséget. Valószínű továbbra sem számíthatsz sok segítségre tőle.
Ha bántani akar, hagyjátok ott!
Hát ha ennyire görény, akkor max telón mondanám el neki...
Ha muszáj szemelyesen, akkir meg ne egyedul menj, bassus meguti a gyerekét? Megne egy kismamát, aki a saját gyereke?
Nagyon sajnallak... :'(
Félek, hogy a stressz bántja a babát. Tegnap este rémálmom is volt, hogy eljött hozzánk, elmondtuk neki, és elkezdett törni-zúzni, nekünk meg ki kellett menekülni a házból. Éppen anyukám sincs itthon, csak én, félek, hogy mi lesz ha pont most jön.
Az a tipikus "apa", aki elintézi a nevelést azzal hogy havi egyszer bejön 10 percre odaadni a gyerektartást anyukámnak, és ezzel szerinte ő mindent megtett értünk.
szia. en is 19 evesen letten terhes, de apukammal nem egy orszagban eltunk. telon mondtam el neki.
ha mindenkeppen eloben szeretned, akkor ugy mond el, hogy nem kettesben vagytok, hanem mondjuk ott van anyukad is es/vagy a parod!
Hát nem tudom...
Sosem kérnék pénzt az én hülyeségem miatt olyan embertől, akivel sosem volt jó a kapcsolatom.
Nem azt mondom, hogy hülyeség fiatalon szülni, mert én sem vagyok sokkal idősebb nálad, de mégsem várom el, hogy egy olyan ember támogasson anyagilag minket, akivel alig beszélek. Ez nekem lenne kellemetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!