Aki veszélyeztetett terhes volt és egész nap feküdnie kellett, hogy látta el a nagyobb gyerekét?
én is az voltam, a pozi teszttől azonnal.
dolgoztam volna, de az orvos nem hagyott.
viszont egy darabig még a kismamatornát is engedélyezte, szóval messze nem kellett feküdni. csak bő félidőtől, bár akkoris inkább pihenni (pipolphennel rásegítve, hogy tuti a fenekemen maradjak)
1-es, 2-es,
van olyan veszélyeztetett terhes, aki tényleg meg se mozdulhat.
Szobatársamnak a magzat mellett a magzattal egyméretű és együtt növekedő daganat is volt a méhében, ő szó szerint ágyhoz volt kötve, pisilni sem kelhetett fel, ágytálazták.
Ők úgy oldották meg, hogy hazaköltöztek a szerencsére már nyugdíjas, de jó egészségügyi állapotban lévő szülőkhöz. Az apuka hozta-vitte a gyereket az oviba, a nőt pedig ápolták a szülei.
Mondjuk ha a kérdésben eleve ott van, hogy "feküdnie kellett" akkor nem értem miért válaszol olyan, akinek nem kellett...
Kérdező: apuka, nagyszülők, bébiszitter
Tulajdonképpen nem én láttam el, sem a gyereket, sem a háztartást.
Apa reggel elvitte oviba. Hetente egy nap jött egy takarítónő, aki kitakarított, kivasalt. Ebédet rendeltük. Du az oviból vagy az apa hozta haza a nagyot, vagy a szüleim, vagy egy másik gyerek anyukája, de egyszer az is előfordult, hogy az óvónéni hozta haza.
Du játszottam vele rengeteget, meséztünk, de hiányoztak a mozgásos játékok, csavargások.
Nehéz időszak volt kicsit mindenkinek, óriási szervezés volt, és sok segítséget kaptam a családtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!