Hányadik héttől kell minden nap folyamatosan érezni a babó mozgását?
Valakinél így van valakinél nem.Mindenkinél változó.Amúgy mikor 20hetes voltam nekem is ilyen volt a babám.Most 26hetes vagyok és van mikor az egész napon mozog vagy éppen éjszaka.Lehet,hogy nálad is ez lesz és akkor már alig fogod várni,hogy abbahadja. :)
További boldog babavárást!
Folyamatosan nem kell érezned, csak az a lényeg, hogy nap, mint nap érezd. Hiszen a nap nagy részében alszik a babád.(Persze olyan van, hogy valakinek 18 hetesen már érezni, majd utána még egy hétig nem. Kb. 22 hetes kortól van az, hogy már tényleg mindenki nap, mint nap érzi. Van akinél ez az idő hamarabb jön el.)
Szóval az a lényeg, hogy nap, mint nap érezd, és majd később - általában a 34. héttől - szokták kérni, hogy számold. (Legyen meg a napi 10 mozgás.) De pl. nekem egyáltalán nem is mondta senki, hogy számoljam, persze azért figyelem a manót. 38 hetes pocakos
Persze, hogy rendben van, egyfolytában nem mocoroghat, valamikor neki is aludnia kell.
Akkor van gond, ha 1-2 napig egyáltalán nem mozog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!