Van olyan, hogy 24órája nem érzem a pici mozgását, előtte meg folyamatosan ficánkolt? Lehet, hogy ilyen sokáig alszik? 24 hkm
Szia!
Próbáld meg ébresztgetni és ha nem megy, akkor feltétlen menj el az orvosodhoz!
Szia!
Nekem azt mondta a dokim, hogy inkább menjek be a kórházba 5x feleslegesen, mint egyszer ne menjek be. Így is volt én nem vártam 24 óráig, fél napig nem érzetem, sem zene, sem rázogatás, sem csoki, semmire nem reagált amire szokott. Irány a kórház...komolyan vették, szívhang, UH, hála sz égnek minden rendben volt, de azért befektettek pár nap megfigyelésre, naponta többször volt szívhang figyelés stb. Szerintem menj be a kórházba :) biztos minden rendben lesz, de biztos ami biztos. Majd írj, hogy mit mondtak. Jó babavárást! 37 hkm
Szia!
Nekem pár hete volt ilyen,hogy három napig nem éreztem a babámat mozogni.Néha mintha éreztem volna valamit,de nem voltam benne biztos,hogy Ő az.Szerencsére nekünk van itthon szívhanghallgatónak és meghallgattam a vele.Utána megnyugodtam.A három nap után megint ugyan úgy éreztem mint azelőtt.Az orvosom szerint sűrűn előfordulhat ilyen.Ha a baba nem úgy fekszik nem érzed,esetleg front miatt is lehet.Nyugodj meg,biztosan nálad sincs semmi gond,csak most ilyen lustácska :)Ha továbbra is aggódnál akkor viszont inkább menj orvoshoz.
29hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!