Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan, hogy 24órája nem...

Van olyan, hogy 24órája nem érzem a pici mozgását, előtte meg folyamatosan ficánkolt? Lehet, hogy ilyen sokáig alszik? 24 hkm

Figyelt kérdés
2010. nov. 6. 13:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Próbáld meg ébresztgetni és ha nem megy, akkor feltétlen menj el az orvosodhoz!

2010. nov. 6. 13:22
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is rázogasd meg a pocakot,simogasd,ne hagyd addig békén még nem kapsz választ. És ha mégsem reagál,irány a doki!!!!!!!!!!
2010. nov. 6. 13:28
 3/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Próbáltam már simogatni,ébresztgetni,kopogtattam,de semmi!Éjjel lehet,hogy éreztem,de lehet,hogy csak álmodtam!De nem fáj semmi jobban,mint előtte,nem is véreztem!
2010. nov. 6. 13:34
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is voltam így nem is egyszer. Ilyenkor mindig a hátamra feküdtem, mert azt nem szereti. Nem sokkal később jelzett. Próbáld ki hátha segít, de ne várj sokáig ha nagyon aggódsz inkább menny orvoshoz.
2010. nov. 6. 13:55
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem azt mondta a dokim, hogy inkább menjek be a kórházba 5x feleslegesen, mint egyszer ne menjek be. Így is volt én nem vártam 24 óráig, fél napig nem érzetem, sem zene, sem rázogatás, sem csoki, semmire nem reagált amire szokott. Irány a kórház...komolyan vették, szívhang, UH, hála sz égnek minden rendben volt, de azért befektettek pár nap megfigyelésre, naponta többször volt szívhang figyelés stb. Szerintem menj be a kórházba :) biztos minden rendben lesz, de biztos ami biztos. Majd írj, hogy mit mondtak. Jó babavárást! 37 hkm

2010. nov. 6. 14:06
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia! Ugyanígy voltam 1 hónapja és megkerestem a védőnőmet, aki megnézte a baba szívhangját. Végül másnap bementünk a kórházba, ahol UH-ot csináltak, de rendben volt minden, csak egy kicsit lusta volt a baba. Ne aggódj és ha továbbra sem mozog, akkor irány a kórház, már csak azért is, hogy megnyugodj! 31 hetes kismama.
2010. nov. 6. 14:10
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,én is most hallgattam olyan zenét,amit neki szoktam,iszom a kávét,mert néha akkor erősebben rúgott.Majd megírom,hogy mi volt!
2010. nov. 6. 14:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Nagyon sokszor van, hogy mozog és te nem mindig érzed, még ilyen korban is. Nem mindig jelent feltétlen problémát. Én sem mindig érzem, van, hogy csak picit, van, hogy nagyon. Amikor nemrég voltunk uh-n, látszott a képen, hogy mozog, én meg nem mindig éreztem még így 27 hetesen sem. Úgyhogy, ha meg akarsz nyugodni, jelentkezz be egy uh-ra, de szerintem felesleges aggódni. Főleg, hogy néha érzed!
2010. nov. 6. 15:04
 9/11 anonim ***** válasza:
szia! Ha még mindig nem érzed,indulj azonnal a kórházba.
2010. nov. 6. 16:13
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem pár hete volt ilyen,hogy három napig nem éreztem a babámat mozogni.Néha mintha éreztem volna valamit,de nem voltam benne biztos,hogy Ő az.Szerencsére nekünk van itthon szívhanghallgatónak és meghallgattam a vele.Utána megnyugodtam.A három nap után megint ugyan úgy éreztem mint azelőtt.Az orvosom szerint sűrűn előfordulhat ilyen.Ha a baba nem úgy fekszik nem érzed,esetleg front miatt is lehet.Nyugodj meg,biztosan nálad sincs semmi gond,csak most ilyen lustácska :)Ha továbbra is aggódnál akkor viszont inkább menj orvoshoz.

29hkm

2010. nov. 6. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!