Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetesek! Mekkora pocakotok...

16 hetesek! Mekkora pocakotok van?

Figyelt kérdés

Én vékony alakatú vagyok, egy kicsit látszódik, de aki nem tudja hogyterhes vagyok azt hiszi, hogy meghíztam.

Az első babámmal már nagyobb volt ekkortájt!

2010. márc. 28. 14:25
 1/6 A kérdező kommentje:

Ja és érzitek már a baba mozgásét?

én mintha de nem tudom, annyira ritkán és csak selytelmesen érzem. Már nem emlékszem az első gyereknél ,mikor és milyen volt.

2010. márc. 28. 14:28
 2/6 anonim ***** válasza:
szia én 15 hetes vagyok de rajtam sajna nem látszik semmi mert elég húsos vagyok :D mozgásokkal úgy vagyok hogy mintha érezném de nem tudom biztosan.remélem lassan rajtam is észre lehet venni hogy babát várok :D
2010. márc. 28. 15:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 16 hetes vagyok, nekem nő már a pocim, szépen kerekedik, de szerintem egy kívülállónak még olyan, mintha meghíztam volna. Remélem már heteken belül szép kis gömbölyű kismama pocim lesz. Mozgást még sajnos nem éreztem, pedig már nagyon várom! Ti tudjátok már a nemét? Én most akartam menni a héten, mert akkor már majdnem betöltöm a 17 hetet, hátha lát már valamit a doki, de a védőnő lebeszélt róla, mondta, hogy nem biztos hogy látná, csak ha nagyon egyértelmű, és hogy biztosra a 24. héten tudják megmondani, hogyha mutatja magát. Kár, akkor majd csak 18. hét körül megyek, mikor megérkezik az AFP vizsgálat eredménye. Hozzátok is mostanság fog kimenni a védőnő?

2010. márc. 28. 15:56
 4/6 anonim ***** válasza:
szia, én 15 hetes vagyok és elég vékony. Egy kicsit látszik csak, mintha nagyon jóllaktam volna. A nadrágjaimon már nem tudom a gombot begombolni.
2010. márc. 28. 19:13
 5/6 A kérdező kommentje:
még nem tudjuk mi lesz a baba, de már nagyon kíváncsiak vagyunk.
2010. márc. 28. 22:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Én tegnap töltöttem be a 16 hetet, és szép nagy pocim van. Mértem, és nagyobb mint a lányommal félidősen. Igaz ketten laknak odabenn. Már másfél hete érzem mozogni őket, nagyon jó érzés, a lányomnál is nagyon szerettem ezt. (16 hós múlt). Ma megyek uh-ra és AFP-re, már nagyon várom, azért is ülök itt már egy ideje, mert nem tudok aludni, és már feküdni sem. Remélem ma megtudjuk fiúk, lányok, vagy vegyesen vannak! (még azt sem tudták hogy egy-, vagy kétpetéjűek utoljára)

Mindenkinek sok boldogságot!

2010. márc. 29. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!