23 hetesek, hol vagytok? Mekkora a pocakotok?
Figyelt kérdés
2009. márc. 27. 13:38
1/4 anonim válasza:
Szia! Én nem mérem, de szépen növekszik, a köldököm láthatóan kezd ellaposodni, és megjelent az 1. csík is a pocakomon. Azóta mindennap kenem olívaolajjal+krémmel. Rugdosás tekintetében változó a helyzet, vannak napok amikor kevésbé erőteljes a rugdosás, viszont ma szinte egyfolytában érzem:)
2/4 anonim válasza:
Szia, én is pont 23 hetes vagyok, nekem mostanában kezdett látványosan nőni a hasam, eddig nem nagyon vették észre ruhában, de mostmár mindenki. A baba is kb 2 hete mozog, de nagyon intenzíven.
3/4 anonim válasza:
Szia!Én már lassan 24hetes leszek és most kezdett el növekedni a pocakom.Kellemetlen kicsit mert húzódik és fáj de a pici rugdosása kárpótol,kivéve,ha nem a holyagomat vagy a popomat célozza:)Már alig várom,hogy megszülessen:)
4/4 anonim válasza:
Szia! Nekem már elég nagy a pocim! Elvileg fiúcska lakozik benne,aki nem túl aktiv kisbaba,de azért mocorog,hogy tudjam nincs baj... =) Neked fiú vagy lány? Mi lesz a neve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!