Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23 hetesek, mekkora a pocakotok?

23 hetesek, mekkora a pocakotok?

Figyelt kérdés
23.hétben van ugye aki a 22.-t betöltötte??? bocs a hülye kérdésért :) igazából lényegtelen tudom, de pl. a 22+3 az a 23.hét?! ahogy matematikailag logikus lenne :)! elnézést
2009. okt. 26. 15:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

22+3 naposan a 23. hétben vagy,de csak betöltött 22 hetes vagy.

(Én 22+2 napos vagyok)

A hasam nem túl nagy,de látszik.Vagy cm-ben kérdezed?Neked mekkora?

2009. okt. 26. 15:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 22 hetes vagyok de nekem még kicsi a hasam.Ha nem szűk ruhát veszek fel akkor nem is látszik!Különben én is úgy számolom mint te:-))22+3 az nálam 23.hét!Lehet,hogy csalok :-))?Neked mekkora a pocid?
2009. okt. 26. 15:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

21 Hetes vagyok kb 5 hete hordok kismama nadrágot mert az enyémekbe már nem férek bele. Márciusra jön a baba, decemberben fogok ugy kinézni már mintha szülni kéne... Azt mondják. Eleven a babátok? Párotok érzi már a mozgását? Nekem első fali a lepény és így Én is alig érzem néha. Bocs hogy nálad kérdezek...

2009. okt. 26. 15:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
22+3 az betöltött 22.hét( szakmabeli vok).
2009. okt. 26. 16:34
 5/10 anonim ***** válasza:

Ahogy mar a tobbiek is irtak, 22 hetesen es harom naposan betoltott 22 hetes vagy, a 23. hetbe leptel. En altalaban azt mondom, hogy hanyadik hetben vagyok, mert altalaban fogalmam sincs, hogy a fontos esemenyek melyik het melyik napjan tortentek a terhesseg alatt, de azt konnyebben megjegyzem, hogy hanyadik hetben. :-)

A pocim ekkora volt a mult heten, amikor a 23. hetben voltam: [link]

Szembol meg nem latszik: [link]

Egyebkent rovid idon belul a 2. babamat varom, az elso babam tavaly ev vegen szuletett es vele ennyi idos terhesen fele ekkora pocakom sem volt, a vegere sem lett oriasi, csak amolyan "konnyen hordhato, kenyelmes), de a fiam jo nagy lett. :-)

Boldog babavarast!

2009. okt. 26. 17:31
 6/10 A kérdező kommentje:
már érzem a mozgást, sőt néha a párom is érzi. előfordult (pl.tegnap), hogy egész nap nem éreztem... az szörnyű volt. a pocakom látszik, már mindenki észreveszi, de valószínüleg azért mert volt pár centi párnácska és az most a babával együtt már egész nagynak néz ki. de ekkora volt már kb. a 18.héten, azóta mintha nem is nőtt volna :) hát én is csalok :) én már 23.hetet mondok mindenkinek :)
2009. okt. 26. 18:07
 7/10 anonim ***** válasza:

Hihi :)

En is csalok. :)

23+2, de en 24-et mondok :)

Az en kiscsi tunderkem nagyon nagyon aktiv.Apuci nem regota erzi, pedig reg erezhetoen mozog, csak nem tudta mit kell figyelni.

A poci nagy, de elotte is nagy volt (legalabbis szerintem).

De nekem sem nott a 17.-18. het ota szinte semmit.

Boldog babavarast

2009. okt. 26. 20:48
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem a 2. babám, de már a 10. héten terhesnacit hordtam, mert más nem jött fel rám. Jelenleg a 24. hétben úgy nézek ki, mint aki jövő héten megy szülni. De az 1. gyerek is hatalmas volt, állítólag a 2. még nagyobb szokott lenni.

Jelenleg 8 kilót híztam, amivel nem vagyok nagyon elégedett, de az orvosom szerint jó. Az 1. vel összesen 12-öt, úgyhogy szerintem ezt most bőven túl fogom szárnyalni.

2009. okt. 26. 22:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Köszönöm a válaszokat. Megijedtem hogy velünk van a "baj". Nekem néha nem is tünik fel hogy mocorog( első fali lepény. Akkor kivülről nekem esetleg csak késöbb lehet majd Őt érezni?) Aztán megtalálja a hólyagom és futás. Apa még nem érzi sajnos. De akkor még nem vagyok elkésve uh hét szerint most kezdtem hétfőn a 20.at ugyhogy megint lemaradtunk 1 héttel.
2009. okt. 28. 06:58
 10/10 anonim ***** válasza:

Én pont ugyanigy vagyok,mint az utolsó km.

-elsőfali lepény,19+2hetes,csak a forgásokat érzem ill.ha 1x1 rááll vagy valahogy megtalálja a hólyagomat,akkor először összegörnyedek-mosolygás aztán rohanás.Imádom,már most szórakozik anyával.Bocs az off-ért.

2009. nov. 3. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!