Nem lesz baja a babának, ha fogyok?
A 21. héten vagyunk. A 12. hétig nem híztam semmit, a 16.-ig 3-at, aztán a 19-ig még 3-at. Teljesen elkenődtem, hogy ilyen hirtelen jött fel a súly, mert úgy éreztem, nem változtattam semmin. 63 kilóról indultam, 165 centi vagyok. (Szóval nem vagyok vékony, de nagyon arányosan oszlik el, a védőnő is először 55 kilóra állította a mérleget, így nem volt feltűnő ez a plusz.)
Ezután azért elgondolkoztam, és még sokkal tudatosabban el kezdtem figyelni a kajára, és előző nap bedobozolom, mit eszek. Öt étkezésem van, plusz engedélyezek egy aprócska nasit, ha mégis megéheznék (általában délután szoktam).
Így egyáltalán nem vagyok éhes, de most meg fogytam 2 kilót. Igazából a súlytartás volt a célom, vagyis az, hogy ne hízzak ilyen hirtelen. Erre 1,5 alatt ment le ennyi, bár ugye volt miből... Most ezzel nem ártok a babának? :(
A tegnap menüm:
Reggeli: 2 szelet Vollkorn kenyér, vajkrém, sajt, paradicsom + 2dl tejeskávé
Tízórai: 2,5 dl zabkorpás "tejbedara" 90%-os étcsokival, aszalt gyümölcsökkel
Ebéd: Sült csirkecomb fele, párolt káposztával, egy szelet diétás gyümölcstorta (kókuszlisztből)
Uzsonna: kimaradt, mert annyira elteltem az ebéddel
Vacsora: A sült csirkecomb másik fele párolt káposztával és egy szelet torta, 2 kicsi narancs
Tegnap előtti:
Reggeli: ugyanaz, csak 1-1 szelet sonkát is ettem
Tízórai: 2,5 diétás túrógombóc (zabkorpával, zsírszegény túróval, tejföllel és nullkalóriás édesítővel)
Ebéd: gombapaprikás durumtésztával
Uzsonna: Kakaós chia puding (20 g magból) banánnal
Nasi: 2 dl 3:1-ben tejjel
Vacsora: 2 szelet Vollkorn kenyér, 1-1 szelet sonka, lapka sajt és kevés ketchup, egy kis marék aszalt gyümölcs, 2 kocka 90%-os étcsoki
Szerintetek?
Bár azért nem ártana figyelni a szénhidrátra is, arra szükség van. Én nem tudom miben mennyi van de úgyis kapsz még véleményt, hátha van akinek ebben több a tapasztalata, mint nekem.
1-es
Szerintem ebben van, mert a zabkorpában is sok van, a durumtésztában is, csak lassan szívódnak fel. A kókuszlisztben valóban nem nagyon van.
Köszi, várok még véleményeket!
Sajnos amikor azt ettem, ami jól esett, annak meg is volt az eredménye :( Gondoltam megpróbál idejében elkapni az irreális súlygyarapodást, ezzel most úgy néz ki, sikerült.
A dobozolás nem a méricskélés miatt jó, hanem mert így tudom, hogy az az ebéd, és kész. Persze, ha éhes maradok utána, akkor eszem, de nem szokott kelleni semmi. Tudom, hogy nem diéta, azért ettem tegnap is tortát vacsira :D
Szerencsés vagy, ha ennél többet ettél, és nem híztál, de látod, neked jóval kevesebb jött fel már eddig is, mint nekem. Bár gondolom, hasonlítgatni nem nagyon van értelme :)
A mozgás megvolt idáig is, mert minden nap sétálunk a kutyusommal fél-egy órát (attól függ, hány fok van), hetente egyszer megyek pilatesre, meg ha eszembe jut, itthon is tornázom. Bár inkább a sétát választom... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!