Nem baj, ha az első trimeszterben fogyok? Nem lesz baja a babának? Amúgy is sovány voltam, nem sok minden marad meg bennem.
Én is vékonyan kezdtem, és még csak nem is hánytam, mégis lement rólam 4 kiló az első 3 hónapban! A baba viszont jól fejlődött, és ez a lényeg.
Igyál sok folyadékot, esetleg szedj vitaminokat, mert a baba biztos, hogy elvon tőled mindent amire szüksége van, viszont, hogy te ne gyengülj le, lehet hogy szükséged lesz vitaminpótlásra!
S ne aggódj, sokan fogynak az elején.
Ha túlontúl fogysz, mármint kórosan, akkor mindenképp beszélj az orvossal.Lehet, hogy vashiányod van, illetőleg kevés vitamint eszel.A védőnő havonta mér, tőle is megkérdezheted, mik a tapasztalatai, mi a normális súlyveszteség még.
Laboreredményed, ha van, abból is sokminden leszűrhető.
34 h km.
Figyelni kell, nehogy összeessél, vagy ilyesmi. Amúgy a babádnak semmi baja.
A fogyás az elején teljesen általános, inkább akkor nehéz, ha amúgy is kevésről indulsz. Próbálj gyakran keveset enni, és bármit, amit megkívánsz, de ennél is fontosabb a folyadék. Bármi, amit egy kicsit is megkívánsz, fogyaszd el.
Második babámmal én 47-re fogytam, nem lett belőle baj, utána még feljött 18 kiló a 17. héttől a 38-ig.
Próbáld meg elhagyni pár napig az Elevitet, barátnőm attól hányt.
Esetleg válts más vitaminra.
Szia!
Én is fogytam 2 kilót aztán abbahagytam 2 napra az Elevitet és utána nem volt bajom az evéssel és utána már jöttek fel rendesen a kilók.
Pihenj és igyál sokat,néha egyél egy kis gyümölcsöt és könnyebb kajákat reggelire,ebédre meg vacsorára.
További boldog baba várást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!