Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem baj ha fogyok? A babának...

Nem baj ha fogyok? A babának nem lehet baja?

Figyelt kérdés
Most vagyok 14 hetes kismama és nem,hogy hízok hanem inkább fogyok.Igaz étvágyam sincs de ettől nem lehet gond a babámnak?Ez a második terheségem de az elsővel olyan széppen híztam,hogy sok is volt,de a kezdet kezdetétől fogva.Ha volt valakinek ilyen tapasztalata segítsen.Köszönöm.
2008. júl. 2. 15:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 14 hetes kismama vagyok, és én is fogytam. Az modta a dokim és a védőnő is, hogy nincs semmi baj, a baba elveszi azokat a vitaminokat, ami kell neki. Ha nincs is étvágyat, egyél sok gyümölcsöt és zöldséget, illetve vitamint.
2008. júl. 2. 15:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha ez megnyugtat: 32 hetes vagyok, eddig 6 kg-ot híztam, vagyis szinte csak a baba meg egyéb dolgok.Most 70 kg vagyok, és 180 cm.Nagyon vékony. Én is aggódtam a méretek miatt, mert nem eszem túl sokat, viszont sok gyümit, zöldséget. És nincs lemaradva a baba, fejlődik szépen. Ha változatosan eszel(gyümi, zöldség, sajt, fehérjedús ételek) akkor nem gond, sokan fogynak az elején.Inkább többször egyél keveset.

Üdv, 32 hetes kismama

2008. júl. 2. 15:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a 20dik hétig egy dekát nem híztam sőt az elején én is fogytam,na de onnantól beindult az étvágyam...most kb 18van rajam ,ami sztem már nagyon sok-bár nagyon vizesedem és azt mondják ez is sok súlyban,de érzem azért ez már sok..Szval ne aggódj,de vigyázz nehogy megforduljon ez az arány mint nálam.38hetes kismam
2008. júl. 2. 15:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat gyümölscöt én is sokat eszem.A hízásal én is úgy vagyok ,hogy sokat sem akarok mivel az első babámal 25-kg híztam,de ez is megijesztet,hogy most meg fogytam.Kevesebb vagyok 1-kg mint a terheséget kezdtem.
2008. júl. 2. 15:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Rám 29 hét alatt 4 kiló jött összesen és engem is kezd aggasztani, mert a mai napig semmi étvágyam és még mindig undorodom egy csomó kajától. Szerintem ez nem is fog változni. Biztos alkat kérdése, én 180 cm vagyok, 60 kilóról indultam és így most 64 vagyok.

Mindezek ellenére a baba nagyobb mint kéne lennie. Na ezt se nagyon értem :)

2008. júl. 2. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!