Nem szedhetek terhesvitamint. Nem lesz vitaminhiányos a babám?
Figyelt kérdés
Laktózérzékeny vagyok, és sajnos nem néztem meg az összetevöket mikor megvettem az Elevitet. És borzalmasan rosszul vagyok töle így leálltam a szedésével. Ettöl nem lesz vitaminhiányos a pici? Mert az is baj, hogy nem tudok sok zöldséget, gyümölcsöt enni mert az összes pénz anyámhoz megy és ö nincs tekintettel arra, hogy terhes vagyok. Van valami más vitamin ami nem tartalmaz laktózt? Vagy bármi amivel pótolhatom a hiányt?2010. márc. 28. 10:16
11/14 anonim válasza:
Igazából nem a baba lenne vitaminhiányos, hanem te. A baba mindent elvesz a te szervezetedből, amire szüksége van.
Én sosem voltam gyógyszer meg vitaminpárti, ezt a "külön vas, külön folsav, külön magnézium" dolgot hülyeségnekm tartom, viszont a Hipp natalt én is ittam, kb a 7. hónapig.
12/14 anonim válasza:
Én is a Hipp natalt javaslom (mellesleg én is laktózérzékeny vagyok).
13/14 anonim válasza:
Hipp Natal, én is erre esküszöm! :-) Próbáld ki! És még nem is drága
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen lányok!:) Azóta vettem és semmi bajom tőle! Mégegyszer nagyon köszi!!!
2010. máj. 13. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!