Nem szedhetek terhesvitamint. Nem lesz vitaminhiányos a babám?
Figyelt kérdés
Laktózérzékeny vagyok, és sajnos nem néztem meg az összetevöket mikor megvettem az Elevitet. És borzalmasan rosszul vagyok töle így leálltam a szedésével. Ettöl nem lesz vitaminhiányos a pici? Mert az is baj, hogy nem tudok sok zöldséget, gyümölcsöt enni mert az összes pénz anyámhoz megy és ö nincs tekintettel arra, hogy terhes vagyok. Van valami más vitamin ami nem tartalmaz laktózt? Vagy bármi amivel pótolhatom a hiányt?2010. márc. 28. 10:16
1/14 anonim válasza:
A terhesség kezdeti szakaszán nagyon fontos a folsav,az E-vitamin és a jód.Ha nem tudod komplex formában szedni,akkor kérj tanácsot a gyógyszertárban,hogy melyik formájukban nincs laktóz.Hány hetes vagy?
2/14 anonim válasza:
Régen sem szedtek a terhesek semmit, mégis egészséges babájuk született. Egyél rendesen, sok vitamindús élelmiszert, legyél sokat levegőn, aludd ki magad, igyál elegendő folyadékot és nem lesz semmi baj.
3/14 anonim válasza:
régen nem szedtek elevitet, egyébként aki végig szedi általában akkora lesz a gyereke h nem tudja rendes úton megszülni......szerintem az elevit iszonyat drága, ha abból a pénzből zöldséget, gyümölcsöt veszel, akkor már az is jobb
tésztából nem fogsz vitaminhoz jutni, én nem vagyok vitaminpárti
4/14 A kérdező kommentje:
15 hetes vagyok. Az elsö 2 hónapban szedtem külön folsavat, attól nem volt bajom. Aztán a dokim mondta, hogy vegyek terhesvitamint. Akkor vettem az Elevitet amiben sajnos van dehát az én hibám, hogy nem néztem meg. Akkor elég ha külön szedem az E vitamint és a folsavat?
2010. márc. 28. 10:26
5/14 anonim válasza:
első vok.,igen.A második trimeszterben ehhez jön még a vas. A b-vitaminokat legjobban úgy pótolod,ha sok húst,májat eszel.Lényeg a változatos táplálkozás.
6/14 anonim válasza:
Így külön is szedheted, de azt is nézd meg jól, hogy mi van benne, mert abban is lehet zselésítő anyagként folsav. Egyébként én olyan szegény voltam, hogy még a napi betevőm se volt adott a terhességem alatt (nem kisebbségi vagyok, csak a családom kitagadott) és egy teljesen egészséges gyereket hoztam a világra. Ha volt pénzem, akkor mindig gyümölcsöt és zöldséget vettem belőle.
Sok boldogságot!
7/14 anonim válasza:
ez a sok vitamin azért üthet vissza, mert nagyon nagy lesz a gyerek tőle. annyi esze az öreg parasztbácsinak is van, hogy a vemhes tehénnek nem ad kiegészítő takarmányt, mert akkor 6 férfi sem tudja kirángatni a bocit a végén :) folsavat, vasat én is szedtem mást nemigen. nem beszélve arról, hogy a legtöbb vitaminkészítmény hízlal is, de nagyon (úgy hízlal, hogy iszonyatos étvágyat csinál...)
8/14 anonim válasza:
Én sem szedtem vitamint, diabéteszem sem volt,mégis 5560 g lett a kisfiam, 39.héten született :-S (simán)
9/14 anonim válasza:
Kérdezd meg a patikában melyik az a vitamin amit szedhetsz.
10/14 anonim válasza:
Szia ,szerintem a Hipp Natalban nincs laktòz. Termèszetes összetevôkbôl àllò terhesvitamin (gyümölcs sürítmèny).DM-ben vagy patikàban èrdeklôdj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!