Hőhullámok terhesen? Másnak is van?
van...anyósomék valamiért 25 fokban élnek, távhő, amit lentebb lehetne venni, de nem teszik, így amikor náluk vagyunk, izzadok, mint a ló, egy perc múlva meg fázom, és ez így váltogatva.:)
de néha itthon is, pedig mi 19 fokban létezünk és polgári lakás, egyedi fűtéssel, néha lever a víz, néha meg vacogok.
33hkm
Köszi mindenkinek!
# 4: Nekem az első tünetek között volt, már 4 hetesen. Először két napig tartott, rázott a hideg, mértem lázat, de nem volt. Aztán egy darabig semmi, de tegnap (6 hetesen) visszatért. Még a takaró alatt is reszkettem, aztán pár óra múlva melegem volt. Már nem tudom eldönteni, milyenre állítsam éjszakára a fűtést, mert teljesen felborult a hőérzetem.
Szerintem a hormonok okozzák, elvégre a klimax idején is a hormonális változások okozzák a hőhullámokat...
Terhesen meg van bőven hormonhatás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!