5+3 hetes terhesen rózsaszín folyás?
holnap menj be mindenképpen, már csak azért is mert eleve hormont szedsz, nyilván nem véletlenül, az meg ugye a vérzést megállítja, de megakadályozza, hogy elinduljon a vetélés akkor is ha mondjuk nem is fejlődik :(
amúgy nem biztos, hogy bajt jelez, nekem 3 napig erős rózsaszín folyásom volt az 5. héten, azt hittem elindult a vetélés, nem is mentem kórházba, gondoltam ennyire az elején úgyis max azt mondják, hogy jöjjek vissza ha nagyon görcsölök...
1 hét múlva mentem orvoshoz, hogy akkor mi van, pulzált a szíve! :)
neten utólag utánaolvastam és több helyen azt írják, hogy 5-6 hetesen normális lehet, mert akkor veszi át valami hormon a szerepét és az okozza.
szorítok neked!
a bajt inkább darabos vérzés jelentené
de természetes akkor is orvos kell.
Nekem is ekkoriban volt. Kaptam ra Utrogestant, kesobb az amniocentezisembol es a ket babanyi magzatvizembol kiderult, hogy ikreket vartam, de csak egyikuk maradt meg.
Nekem nem volt progigondom, csak a rozsaszinezesre felirtak megis, mert veteles utani 3.honapban sikerult az uj terhesseg es meg akartak tamogatni.
32hkm
A duphaston lehet, hogy kevés, abban nem sok hatóanyag van.
Az első terhességemnél nekem kevés volt, ekkor váltott a doki utrogestanra, az már segített, elmúlt a pecsételés.
Most megint terhes vagyok, hasonlóan jártam, csak most eleve utro-val indultam, de emeltem az adagon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!