Mezeine kérdése:

Gond lehet belőle?

Figyelt kérdés
6 hetes várandós vagyok. A méhszájam zárt. Az orvos teljesen rendben talált mindent. Tegnap este együtt voltam a párommal, utána rózsaszínű folyásom volt, és fájt is a hasam kicsit. Már nincs semmilyen folyásom. Kicsit feszül a hasam. Tegnap a szexen kívül nagyon sokat mozogtam is. Gond lehet ebből a kis rózsaszín folyásból?

2016. jan. 21. 08:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Terhesség alatt minden vérzéssel orvos! Lehet, hogy nincs gond, de jobb az óvatosság!
2016. jan. 21. 09:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Egy aktus után nekem is volt egyszer rózsaszínes folyásom a 8. héten. Mire kb. észrevettem, már nem is ismétlődött, hálistennek nincs gond a terhességemmel.

Valószínű megrepedt valami hajszálér akár az aktus, akár a túl sok mozgás kapcsán, próbáljátok meg ne olyan hevesen a szexuális életet véghezvinni.)

Most, hogy jól vagy, szerintem nem sok értelme van elmenni így ennyi miatt az orvoshoz (Figyelem, kivétel! Mert egyébként minden terhesség alatti vérzéssel orvoshoz menni kötelező!), hogy valószínűleg ennyi van mögötte.

De ha ismétlődne a vérzés, akár rózsaszín folyás, meg ne adj isten, hasi görcseid lennének, orvos azonnal!

2016. jan. 21. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!