Idönként nagyon fáj a petefészkem, lehet belőle baj?
A jobboldali petefészkem már a pici elött is rendszeresen fájt főleg termékeny napokon. A Picim a baloldali petefészekből indult el, ott is termelődik a sárgatest, az az oldal rendben is van. Mi lehet az oka hogy spontán egyre sűrűbben és hosszabban fáj a petefészkem?
18 hetes vagyok, baba mozgást még nagyon ritkán érzek, a mélepény a melső fal alsó részén tapadt meg, épp hogy szabadon hagyja a mésztájat.
terhesség elejétől a végéig olyan helyeken szúrkál itt-ott majd, hogy nem is hiszed el, hogy ott is fájhat. tök normális a sajgás. (csak akkor van baj, ha vérzéssel jár, vagy elviselhetettlen, akkor irány a doki)
szóval fájhat a terhességtől is, de pl. nekem akkor is fájt, mikor kandidás voltam. szerintem az is egy jellemző tünete a kandida túlszaporodásának.
(a kandida egyéb tünetei - viszkető hüvely, fehér - nem kórós folyás, viszkető popsi, cukoréhség, étvágy, fáradékonyság, bőrviszketés. a kandida elszaporodását a túlzott szénhidrát, cukorfogyasztás is okozhatja. a legjobb gyógymód a kandiadiéta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!