Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ihatok forralt bort ha elpárol...

Ihatok forralt bort ha elpárologtatom belőle az alkoholt?

Figyelt kérdés
Meddig kell forralnom, hogy ne maradjon benne alkohol?
2015. dec. 30. 15:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
41%

En nem innek a biztonsag kedveert, de te tudod.

Van aki nem forralt bort is iszik mersekkel terhesseg alatt, mert ugy tudjak, hogy az jo.

De szerintem az a legbiztosabb, ha erre a kb 40 hetre kibirod alkohol nelkul :)

2015. dec. 30. 15:55
 2/17 anonim ***** válasza:
77%
Semmi baja nem lesz egy bögrétől. Fel van vizezve, alapból párolog belőle az alkohol.
2015. dec. 30. 16:02
 3/17 A kérdező kommentje:
Ha nincs benne alkohol akkor nem árthat, nem? Vagy más káros is van benne az alkoholon kívül? Én készíteném, szóval nem csak felmelegíteném, hanem alaposan átforralnám. Nem vagyok amúgy alkoholista :D csak egyszer-egyszer ittam eddig is, ha jól esett az ételhez. És gondoltam ha nem árt, akkor miért ne
2015. dec. 30. 16:08
 4/17 anonim ***** válasza:
59%

Tegnap ittam, nem akartam elhinni milyen finom:

Vegyél rostos 100%-os almalevet és úgy készítsd el, mintha forralt bor lenne. Óriási! És garantáltan alkohol mentes... :)

2015. dec. 30. 16:14
 5/17 anonim ***** válasza:
48%
Ja, egyébként egy pohár vörösbort van aki még ajálnja is, szóval ihatsz.
2015. dec. 30. 16:14
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet, kipróbálom az almaleveset is :)
2015. dec. 30. 16:15
 7/17 anonim ***** válasza:
Igyad nyugodtan, semmi bajod nem lesz tőle.. Nyilván ne fél litert, de 1-2 pohártól semmi bajod nem lesz.
2015. dec. 30. 16:18
 8/17 anonim ***** válasza:

én ittam már kétszer egy dl bort a terhességem alatt (amúgy se voltam egy nagy ivó), a dokim mondta, hogy nyugodtan néha.

a benne levő fűszereket sem ajánlják egyébként, szóval az gyümölcsleves ötlet sem elég jó. viszont, nem ajánlják a májat, a fahéjat, a camembert sajtot, a szalámit, a felvágottakat, a nyers hús vágását, a, a, a, a...ugyan már!

Vannak a terhességben tényleges problémák is, inkább azok miatt aggódjon az ember!

29 hkm

2015. dec. 30. 16:22
 9/17 anonim ***** válasza:
8-as! Miért nem lehet nyers húst vágni?
2015. dec. 30. 16:44
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem kellett volna 3 kacsát levágnom 2,5 hónapos terhesen, úgy látszik. :)

Kérdező: ihatsz nyugodtan. főleg alkohol nélkül. De úgy meg minek.

2015. dec. 30. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!