6 hetes terhesen lehet alkoholt fogyasztani?
nekem 12. héten volt az esküvőm. az anyakönyvvezetővel, majd a családdal is koccintottam. kb 1 deci pezsgőt ittam meg.
egy pohár sör szerintem sok, egyszerre, miért nem iszol inkább alkohol menteset? :)
rövidet meg végképp nem innék, de lehet másnak belefér... az biztos, hogy ha nem iszol alkoholt akkor biztosan nem lesz baja a gyerekednek
töményet, sört semmiképpen sem.
esetleg ujjnyi bort/nap. de azt meg szerintem már felesleges.
Nem.
Legalábbis én nem iszom, pedig a terhességem alatt volt szülinap, karácsony, szilveszter és az esküvőm is.
A baráti társaságban is mindenkinek alap hogy én nem iszom még alkalmakkor és bográcsozáskor sem.
Ha már tudod, hogy terhes vagy, miért akarsz inni? Ilyen alkalomkor is simán túlééli az ember, hogy üdítőt iszik. Nem is értem, hogy ez miért kérdés. Nem bírod ki, hogy ne idd meg azt a pici pálinkát?
Nem vagyok én sem szigorúan a szabályok szerint élő, de ha egyszer valami nem ajánlott, akkor miért kell próbálgatni, hogy egy pohár vagy két pohár. Ezt a pár hónapot kibírod ivás nélkül (remélem). Nem a pici pálinkán fog múlni, hogy jól érzed-e magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!