Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ihatok forralt bort ha elpárol...

Ihatok forralt bort ha elpárologtatom belőle az alkoholt?

Figyelt kérdés
Meddig kell forralnom, hogy ne maradjon benne alkohol?
2015. dec. 30. 15:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
8: bocsánat, rosszul fogalmaztam, lehet, csak kesztyűben ajánlják. a toxoplazmózis elkerülése miatt. de ez mind-mind erős túlzás persze...
2015. dec. 30. 16:51
 12/17 anonim ***** válasza:
Köszönöm a választ :) 😊😊😊 én heti 4x tuti vágtam nyers húst :D
2015. dec. 30. 16:57
 13/17 anonim ***** válasza:

Nyers hús vágása?!?! Jesszus..ki találta ki ezt? :D Még manapság tán kivitelezhető lehetne ez, na de régen.. a háziasszonynál megállt az élet csak mert terhes?

Karácsonykor tatárbeefsteak-et is csináltunk és a 14 hetes terhes nővérem minden további nélkül evett belőle.. Na nem tonna számra, de 2-3 szelet pirítóst biztos betolt.

Emellett a nyers hús vágása semmi..

2015. dec. 30. 17:23
 14/17 anonim ***** válasza:
Mármint msot persze nem azt mondom, hogy te vagy a hülye,mert ezt leírtad, hanem az a hülye, aki ezt kitalálta. :D
2015. dec. 30. 17:23
 15/17 anonim ***** válasza:

lehet, hogy a háziasszonynak már rég volt toxoplazmózisa, hiszen mondjuk macskák között élt. nem tudom:))

nekem negatív a toxoplazmózisom, a dokimat kérdeztem, hogy most akkor megáll az élet? mondta, hogy kerüljem a nyers húst, ne túrjak földet, meg ne nyalogassam a cicánkat, méretjük 6 hetente, aztán felír egy antibiotikumot, ha elkapnám:)

túl van ez az egész lihegve, a forralt borral egyetemben.

2015. dec. 30. 17:38
 16/17 anonim ***** válasza:

A cicaalmot mondták, hogy a legveszélyesebb takarítani, a nyers húst pedig úgy vágni, hogy ne kerülhessen szájba, orrba, stb. tehát nagyon óvatosan.

Forralt bor, én egy óráig szoktam felvizezve, vagy gyümölcsteával hígítva főzni, mert azt szeretem, ha enyhén alkoholos csak, nem vág fejbe. Alig marad benne egy minimális, vagy annyi se. Egyébként egy-egy pohár bor vagy sör alkalmanként teljesen rendben van amúgy is. Sőt, a legjobb és leggyorsabb görcsoldó. Persze az égetett szeszeket kerülni kell, vagy csak épp egy picit.

2015. dec. 31. 06:03
 17/17 Alexandra8803 ***** válasza:
A néha egy-egy deci vörösbor még jót is tehet, viszont a fahéjjal vigyázni kell úgy tudom, ami ugye kell a forralt borba. A fahéj káros hatásáról neten olvastam, nem tudom mennyire lehet hiteles, de én inkább hanyagolom, pedig imádom. Szóval szerintem azzal kicsit spórolósan bánj a fűszerezésnél.
2016. jan. 1. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!