Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valami bajom van vagy a...

Valami bajom van vagy a picivel történt valami?

Figyelt kérdés
Ma egy csepp barnás vért vettem észre wc-zés után. nagyon pici volt. Lehet baj van? 11 hetes lesz a picike holnap a pocimba. jah és nem fáj a hasam csak kétségbe estem.
2010. márc. 27. 14:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

IRÁNY AZ AMBULANCIA!

ne otthon aggodj,persze lesznek itt olyanok,h nekik is volt és semmi bajuk nem lett,de Te Te vagy és mindenki más. Továbbá itt senki sem orvos,és nem látjuk mi is történt. Menj biztosra és nézesd meg magad!

2010. márc. 27. 14:49
 2/8 anonim válasza:
100%
Szia! Szerintem is irány az orvos!!! Nálam többször is előfordult ilyen, és szerencsére semmi baj nem lett, de az a legjobb ha ezt egy orvos is megerősíti.
2010. márc. 27. 15:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Bizony doki azonnal!Nálam is volt ilyen,és én is egyből megnézettem,semmi baj nem lett,de inkább nézzen rád doki!
2010. márc. 27. 15:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
DOKI!!! Minél hamarabb. Inkább lásson egy orvos, és ő mondja, hogy minden oké. szurkolok
2010. márc. 27. 15:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ezt volt, és a méhszáj közelében tapad a placenta, ezért fekvésre ítéltek, de számos más oka lehet, úgyhogy nem feltétlen van katasztrófa, de mindenképp menj orvoshoz, csináljon UH-ot, hogy jól van-e a pici.
2010. márc. 27. 18:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Attól esetleg lehetett-e, hogy tegnap tavaszi nagytakarítás volt. anya átjött ő csinálta a munka nagy részét én csak törölgettem, porszívóztam, vasalgattam, ágyneműt cseréltem meg ilyenek, de roh@dtul elfáradtam akkor is.
2010. márc. 27. 19:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Most ne azon gondolkodj mitől lehet, hanem menj az ambulanciára hogy ha baj van , időben megtudd előzni hogy még nagyobb baj legyen!
2010. márc. 27. 19:28
 8/8 anonim ***** válasza:
77%
Csak azt nem értem miért kellett ezért lepontozni!Csak annyit írtam, hogy ne gondolkozzon hanem menjen!Érdekes!!!
2010. márc. 28. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!