Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap voltam 4d-n és azt...

Tegnap voltam 4d-n és azt látták, hogy a méhlepényemen van egy kis dudor (21. hetes vagyok), és megnézték, hogy van-e ott áramlás és volt, azt mondták, hogy minden ok. Többet nem mondtak, de azért én aggódom, mi lehetett ez?

Figyelt kérdés
2008. szept. 17. 09:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Semmi , valószínűleg megvastagodott a lepényrész azon a területen, ha van keringés, akkor teljesen rendben van minden.

Mindegy a méhlepény felületén van e dudor a lényeg, hogy legyen benne megfelelő áramlás, ne meszesedjen nagyon, azt majd láthatod a későbbi vizsgálatnál, ha lepény érettséget írnak. Ha ezek rendben vannak nem kell agggódni.

2008. szept. 18. 08:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszodat, megnyugtattál! Remélem a későbbiekben sem lesz vele baj, mert ez nem az első "próbálkozásunk" babaügyben és amúgy is aggódunk eleget...
2008. szept. 18. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!