6-7 hetes terhes vagyok. Nem hallanak szívhangot de 1 hét alatt nőtt fél centit a kisbabám. Megnéztek hüvely uh-val is de úgy sem hallották. Nagyon ideges vagyok. Volt már esetleg valaki ilyen helyzetben?
Én sajnos voltam így, 3 éve. Nekem sem volt szívhang, a petezsák nőtt csak üresen. A 8. héten missed ab. lett a vége.
Nem akartalak megijeszteni, de sajnos lehet hogy nálad is ez lesz.
Azért minden jót kívánok, és remélem nem lesz semmi baj.
2 gyerek anyukája:)
Szia!
Szerintem ha nőtt a babád, akkor az arra enged következtetni hogy él a terhesség,szerintem a következő UH-on már szívhang is lesz.Ez minden terhességnél más hogy mikortól hallható a szívhang, mert ugye a fogamzás pontos idejét nem tudhatjuk, így az utolsó menzitől "mérik" a terhességi heteket, de lehet neked később volt a peteérésed és a fogantatás, így elvileg még nem vagy annyi idős mint amennyit megállapítottak,ezért lehet szerintem hogy még nincs szívhangja a drágának.Mikor mész legközelebb?
sok jót!
11 hetes kismami
Szia épp tegnap volt itt egy kismami 1cm-es bébikével, akinek még nem volt szívhangja, de őt bíztatta az orvosa :o)
Szerintem ha nő, ne idegeskedj.Akkor kéne idegeskedj, ha üres lenne a petezsák, de ha nő benne a babó, akkor okénak kell, hogy legyen :o)
Én 8 hetes vagyok meg talán 4-5 napos,szívhang még nálunk sincs, csak látszik a pulzálás. Majd a 12. hetin mér biztosan halljuk is :o) Fel a fejjel, nem lesz gond :o)
Boldog babavárást!
Nem elkeseríteni akarlak,de nekem 5 hetesen már pulzált a baba szívcsöve.A 6-7. héten pedig már szívverést kéne mutasson a gép.
De szorítok,hogy minden rendben legyen!!!
Szia!!!Valóban ne idegeskedj-persze tudom könnyű mondani,én is mindenen idegeskedem-nekem a 2. terhességemnél 6 hetesen nem volt,visszarendeltek 2 hét múlva azaz 8.héten és akkor volt.Tehát nyugalom!!!!!!
Jól van a kis Manód,és lez zivhang!!!Ird meg azért mi újság a doki után,érdekel nagyon.Ja és szoritok tiszta szivemből,hogy minden renben menjen:-)))
szeretettel üdvözöllek:10 hetes kismama(5.CSEMETÉVEL)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!