Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fertőzés van a méhlepényemen....

Fertőzés van a méhlepényemen. Ettől függetlenül lehet egészséges?

Figyelt kérdés

Még nem jött a vérvizsgálat eredménye, de addig is kaptam gyógyszert, hogy ne idegeskedjem halálra magam.

24 hetes vagyok, és nagyon megijedtem ezmiatt. Járt így már más is? Mindent megtennék hogy egészséges legyen!

2008. okt. 15. 11:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos konkrét dolgot nem tudok mondani, de azt olvastam, hogy Ilyen magzati korban már van immunrendszere a picinek, persze még gyengécske. DE! igaz, attól is függ, hogy milyen a fertőzés, de nem minden kerül be a pici szervezetébe még a méhlepényről sem. Másrészt az időben felfedezett fertőzések nagy része nagyon jól gyógyítható antibiotikumokkal, amit a mama kap,. Ilyenkor nagy valószínüséggel a baba is meggyógyul. Egyébként gondolom az orvosod gyakori UH kontrollra fog hívni, hiszen a pici mozgása és szíve nagyon sok mindent elárul az állapotáról.

Próbálj meg nem túl sokat aggódni, bár tudom, nagyon nehéz. Olyan erősek ezek a pici babák!!! Ne idegeskedj!

2008. okt. 15. 13:52
 2/6 A kérdező kommentje:
na igen, azt mondják antibiotikummal kezelhető és hogy ne aggódjak. Ja persze, hogy a fenébe ne lehetne ilyenkor aggódni! UH-m lesz most pár nap múlva, remélem minden rendben lesz.
2008. okt. 15. 13:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Megint az első vagyok. Még annyit hozzátennék/kérdeznék, hogy az orvos mit mondott? Azért kérdem, mert az orvosok mindig a rosszabb lehetőséget mondják, mert ezzel is védik magukat, ha valami történne. Tehát, ha ő is azt mondta, hogy nem lesz baj, akkor nagy valószínüséggel nem is lesz. Ők már nem egy ilyen esettel találkozhattak.
2008. okt. 15. 14:06
 4/6 A kérdező kommentje:
igen,azt mondta biztos minden rendben lesz, várjak az eredményre. az még 2 hét. dehát így hogy lehet várni? Mire megjön az eredmény, lehetséges hogy meg is gyógyulunk a gyógyszertől. Bárcsak így lenne
2008. okt. 15. 15:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Biztosan úgy lesz! :) És bízz a babádban is! Ilyenkor olyan gyógyszert írnak fel, ami a lehetséges kórokozók legtöbbjére hat, tehát mire megjön a tenyésztés eredménye, már nyoma sem marad. Én is úgy gondolom, két hét múlva kutya bajotok sem lesz! Szorítok Nektek!

(Egyébként én magas burokrepedés gyanúja miatt kerültem be kórházba, és ott Augmentint kaptam a lehetséges fertőzések kivédésére. Közben levettek kenetet, mire megjött az eredmény, már elszedtem az antibiotikumot. Az eredményem Streptococcus fertőzést igazolt, de mire az megérkezett, már nyoma sem volt a bacinak. A következő eredmény már negatív lett. Szerencsére a baba is jól van, mi most vagyunk 29 hetesek.)

2008. okt. 15. 15:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és nektek is minden jót!
2008. okt. 15. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!