Miért nem érzem mozogni a babómat?
Figyelt kérdés
Alig érzem mozogni a babómat...kb 2 napja meg semmi....elötte meg 2 pici buborékot éreztem.
Nincs baj ugye? Talán lusta? mennyit kellene éreznem?
20 hetes kismama
2008. szept. 17. 09:01
1/6 anonim válasza:
nekem ennyi idősen még csak bejelentkezett néha, egyszer kétszer mocorgott, és ennyi. Szerintem nincs gond, kicsit lustább, biztos az idő miatt..de ha nagyon ideges vagy, inkább ne stresszeld magad menj el a védőnődhöz szívhangot nézni. Bár mondom, ez személyes tapasztalat, nekem ilyenkor még alig mocorgott...vagyis nem éreztem annyira. A lényeg hogy ne legyél ideges!
2/6 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ, türelemmel leszek. Egy hete voltunk 4d-n ott jól volt mindent rendben találtak...még ki is nevetett.
mégegyszer kösy
2008. szept. 17. 09:09
3/6 anonim válasza:
Én 18 hetes vagyok, (minden nap érzem, hogy mozog) és azt mondta az orvos, ha nem érzem a baba mozgását, ne ijedjek meg, mert lehet hogy átrendezte magát máshová és akkor már nem érezni annyira. Gondolom, még van helye bőven mozgolódni, ezért fordulhat ilyen elő.
4/6 anonim válasza:
Én azt tanácsolom, hogy csüccs le kezeket a pocakra, ja és takarózz be melegen mert nagyon hideg na. Szóval a takaró alatt tedd a pocakra a tenyered és figyelj befelé- szerintem odafog kucorodni a tenyered alá, csak légy türelemmel!
5/6 anonim válasza:
Szia. Én a 20 héten még csak kis dudorok formájában éreztem őt, de nem mindennap. Néha kidugta valamijét, majd lapított.Mindennap kb a 22-ik héttől érzem, de még mindig van,hogy elbújik, és nem érzem. 30 hetes vagyok, voltam uh-on, és magamban bosszankodtam, hogy pont alszik, nem mozog, és nem fogom jól látni a 4D-n. De nem aludt, csak úgy mozgott, hogy nem éreztem, úgyhogy ne aggódj, még van neki sok helye, el tud bújni. Szép babavárást!
6/6 anonim válasza:
Szia!Nem kell megijedni,kicsit lustizhat.
Az én kicsim 16hetesen mozdult meg,elég korán,a doki szerint a fiúk hamarabb mozdulnak meg mint a lányok.
Én 22hetes vagyok és inkább éjszaka jön rá a mocorgás,nehezen tudok tőle elaludni,de hát ezzel jár.
Tehát e aggódj annyit mert azt ő is érzi ha nyugtalan vagy!Türelem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!