Nem érzem a babómat mozogni. Ugye nincs baj?
Figyelt kérdés
A 17.hetet már betöltöttem,és még semmi.Másfél hete voltam vizsgálaton,minden ok volt.De most kezdek aggódni.2008. nov. 16. 18:33
1/7 anonim válasza:
Ne aggódj, ritka, hogy ilyenkor valaki már biztosra érezze a kicsit. Én pl. a 22. héten éreztem őt először.
2/7 anonim válasza:
Nincs miért aggódnod. Első babánál gyakran csak a 20. hét környékén érzik a kismamák gyermekük mozgását. Rendben van a babád, ne izgulj! :)
3/7 A kérdező kommentje:
Jaj,köszi szépen,akkor megnyugodtam :)
2008. nov. 16. 18:54
4/7 anonim válasza:
Mi 19 hét 4 naposak vagyunk és még én sem érzem Babókát ahogy mozgolódik, pedig már nagyon-nagyon-nagyon várom hogy érezzem Őt!!! Úgy látom elég egyéni hogy ki mikor érzi először. Most már remélem én is hamarosan fogom! A 17.-18. héten meg még szerintem inkább kivételes ha valaki érzi ugyhogy ne aggódj!
5/7 A kérdező kommentje:
Rendben :)
2008. nov. 16. 19:42
6/7 anonim válasza:
Szia!
Első babámnál már majdnem 20. hetes volt mikor érezni kezdtem.Én is aggódtam mert a velem egy idősek már hamarabb érezték,de ennek nincs jelentősége.
Jó egészséget
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm...
2008. nov. 17. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!