Ajánlanátok szőrtelenítési módszert intim helyre?
krem vagy gyanta
kerd meg a parod vagy egy nagyon kozeli baratnot, testvert hogy segitsen
krémet nem ajánlanám, inkább gyanta. barátnő, tesó stb. tud segíteni. nekem unokatesóm kozmetikus, ő csinálta. pasik többsége sztem béna az ilyesmihez, meg nem meri tépni, szóval én inkább egy nőt kérnék meg.
kozmetikussal mi a bajod? ennyire szégyenlős vagy, vagy nincs a közeledben jó? mert van, aki házhoz is megy...
33 hetes vagyok. A borotvától mindig begyulladt a bőröm és csúnya piros foltok jelentek meg.
Gyantát a hónaljamon próbáltam már, de nem volt igazán nekem tetsző, pedig kozmetikus csinálta.
Ezért kérdezem, hogy van-e valamilyen más ötlet, mert nem szeretnék a kórházba úgy bemenni, hogy a szülésznő babráljon ezzel.
Van DM-ben,Rosszmann-ban,drogériákban is!WÍT-szőrtelenítő krém nekem bevált,és nem is nő tőle vissza gyorsan!:)Kényelmes szerintem,és terhesség alatt is használható!
Amúgy egyes paikákban is kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!