Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jól csinálom a gátmasszázst,...

Jól csinálom a gátmasszázst, ha nem fáj?

Figyelt kérdés
Akiket ismerek, és csinálják/csinálták, azt mondják, hogy akármilyen óvatosan kezdik, mégis fáj. Nekem első alkalommal sem fájt, csak fura volt, pedig én úgy érzem, hogy nyomtam rendesen. Lehet, hogy az intimtorna is számít, és amiatt nem kellemetlen, vagy valamit nem csinálok jól?

2016. jan. 15. 22:05
 1/6 anonim ***** válasza:
25%

a gátmasszázs valahol nyílás tágítást jelentene..

szerintem rosszul csinálod

nekem a nővér csinálta kitolás közben, jobban fájt, mint maga a szülés, kértem hagyja abba inkább a metszés. azt meg se éreztem.

2016. jan. 15. 22:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát pedig tágítom, egyszerre két irányba, két ujjal, eléggé bent is vannak az ujjaim. Nem azt mondom, hogy fantasztikus érzés, de teljesen elviselhető. Na majd még próbálkozom még erősebben.
2016. jan. 16. 07:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Az intim torna nyilván sokat számít, azért csinálod!

Nekem nem csináltak ilyet, de úgy tartom logikusnak, hogy ha szülés közben csinálják először, az teljesen más lesz, mintha valaki előre, rendszeresen, felkészülésként csinálja magának.

2016. jan. 16. 08:31
 4/6 anonim ***** válasza:
A szülésznőm szerint az csinálja rosszul, akinek fáj. Fájdalom eljutni nem szabad, akkor sem, ha ez csak nagyon kis mozgást jelent először.
2016. jan. 16. 09:20
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Eszem megáll, ne tágítgasd, megroncsolod a szöveteidet, szülés után olyan lesz a puncid, mint a darált húspép, lifegni fog mindened...
2016. jan. 16. 10:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor jó, ezek szerint akkor mégis jól csinálom.
2016. jan. 16. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!