Lehetek babás 6 mm-es nyálkahártyával?
Késik a menstruációm már 2 hete, csináltam teszteket, van negatív és pozitív is köztük. 3hete szurkál a hasam, olyan mintha a köldökömet akarnák lehúzni a helyéről. Menstruációs görcsökkel társítva. Hányingerem van, zavarnak a szagok. Óránkét pisilek, kb 1, 5dl-t. Voltam dokinál csinált hüvelyi UH-ot, méhnyálkahártya 6mm douglas üregben nincs folyadék. A doki nem küldött vérvételre, kizárta a méhenkívüli terhességet és egyáltalán nem is akarta megmagyarázni, hogy mitől lehet ez az érzés a hasamban, már töb mint 3hete. Annyit mondott, hogy valószínű, most lesz majd peteérés, meg hogy meg akar jönni a menstruációm, de nem tudja hogy mikor, attól fáj így biztosan. Össze-vissza beszélt. Tüszőket látott, de én már nem értem ezt az egészet. Érzem a testemen, hogy valami nagyon nem stimmel, Magánrendelésen voltam, 6-ra kellett mennem, kb 7-kor jutottam be mert késett a doki, és nekem nagyon úgy tűnt hogy egyfajta futószalag jelllegű munkát végez, hiszen utól kell magát érnie, mert 600voltak a rendelőbe. Mondtam neki, adjon valami gyógyszert vagy csináljon velem valamit mert fáj a hasam. . MIntha meg se hallotta volna. . csak a markát nyújtotta szépen. . 9000Ft. . . Majd jöjjön vissza 2hónap múlva ha addig nem sikerül teherbe esnie, mondta ő, s ezzel le is tudott engem. Az is zavart, hogy mondtam neki, hogy 40perce pisiltem kb, és már megint mennem kéne, ez látszott is a hüvelyi uh-on, és erre sem reagált.
Felfázva nem vagyok, de nagyon fáj a hasam, húzódik egészen a köldökömig. Ez a tény, a többi tipikus terhességi tünetemet már nem is merem sorolni, mert a családomban is mindenki hülyének néz. . . nem vagyok hipohonder. Voltam wc-n a vizsgálat előtt de kb 40 percet kellett várnom mire bejutottam az orvoshoz és ott az ultrahangon látszott megint s telt hólyagom. A kérdésem az, hogy lehet-e hogy az orvos nem látta a magzatot mert takarta a hólyagom.
Továbbá azt sem értem, most néztem meg a leletemen 40*45mm-es a MÉHEM ezt írja. De előzőleg mikor decemberben voltam, akkor 28*37mm-es volt a MÉHEM.
Mi a fenétől nőhet, ha nincs baba a pocimban? Tudom, hogy a méhnyálkahártya meg douglas üreg nem utal erre. De én teljesen úgy érzem hogy terhes vagyok. Segítsetek! Mert nem értem és már megőrülök! Nemrég értem haza és kíváncsiságból teszteltem egyet. AKKORA POZITÍV CSÍKOM VAN hogy nem hiszem el!!!Ilyen még nem volt. Még a control ablakba sem ért a nedvesség, már ott virított a teszten a terhesség csíkja!
Na ilyenkor mi van???
Az a gondom, hogy 6mm nyálkahártyát mondott amit kevésnek ítélt , azt mondta 8mm a minimum amibe a baba megtapadhat.
Szerintem hétfőn sztk lesz, ott is van hüvelyi uh , helyben akkor a béta nem tudom mit is levehetik vérből, aztán majd keresek egy normális dokit. Mert remélem a hétfői "jelenésemnek" lesz még "folytatása". Ma felhívtam ezt a dokit miután teszteltem. . mondtam neki hogy délutáni tesztem rögtön pozitív lett. Hallottam a hanglejtésén, hogy kellemetlenül érzi magát, már nem is mondta hogy vékony a nyálkahártya stb. . . (milyen ciki lehetne neki ha tényleg babás vagyok)csak, hogy ha rosszul vagyok akkor hétvégén irány a kórház , mert lehet méhen kívüli terhesség, amúgy meg akkor kis terhességre gyanakszik, más nem lehet. Hétfőn vár vissza a tesztet vigyem magammal. Hát várhat!!!Mert én oda többet nem megyek. Ezért nem mentem sztk-ba nem akartam hogy "futószalagon" kezeljenek, erre a magándoki is pár perc alatt semmi értelmes választ nem adva lerázott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!