Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kórházban fekszek méhen...

Kórházban fekszek méhen kívüli gyanújával, de nem találnak semmit.9000es HCG mellett járt már így bárki?

Figyelt kérdés
Tegnap reggel volt az első béta HCG teszt, ami 7500 volt, ezért vettek fel sürgősségivel az osztályra. Ma reggeli HCGm már 9000 lett, tehát élő terhességről van szó. Most jövök a nagy ultrahangról, ahol sem méhen kívül, sem belül nem látnak semmit. Az ultrahangot végző orvos azt tanácsolta, h ha meg akar holnap műteni laparoszkopiaval a saját orvosom, akkor beszéljük át előtte jól a lehetőségeket, mert ő még mindig nem zárja ki a méhen belüli lehetőségét. Járt már így valaki, h ilyen magas HCG mellett sem látszott még sem méhen kívül, sem belül semmi???
2016. jan. 11. 13:34
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Én is sokat olvastam össze a témában, mert az első ultrahangomon megvastagodott nyálkahártyán kívül semmit nem lehetett látni. Egy hét múlva mentem vissza kontrollra az orvoshoz, és addig végig izgultam, csak nehogy méhen kívüli legyen. A második ultrahangon nálam már volt 4 mm-es petezsák és 2300-as hCG. Tehát én nem voltam ilyen helyzetben, mint te, de egy hétig én is rettentően aggódtam. Nagyon szurkolok neked! Az előző válaszoló kérdésére, hogy minek tartják az orvosaid a magas hCG-t: én úgy értelmezem, hogy azt gondolják, a magas hCG egy fejlődő, de rossz helyen fejlődő terhesség jele. Ezt akarják megkeresni, mert ha hirtelen megreped pl. a petevezeték, abba bele is halhatsz (ahogy te is írtad). Az a baj, hogy a méhen kívüli terhességet ritkán lehet látni ultrahanggal, ezért akarnak akár úgy is műteni, hogy úgymond "nem találtak semmit". Szurkolok, hogy lássanak valamit holnap az ultrahangon! Ilyenkor egy nap is jelenthet különbséget, hogy látható-e valami vagy sem.
2016. jan. 11. 22:36
 22/38 anonim ***** válasza:
Huuuuuuu szia. Remélem még nem műtöttek meg. Én Tatán voltam dr Borsó György nel. Budapesten is rendel. Én nem engedtem magam megmuteni semmi pénzért. Az orvos nekem is lekiabalta a fejem h majd ha hirtelen össze esek és meghalok nem vállal felelősséget miattam. Mai napig élek és a lanyom is akit nem engedtem megölni.....
2016. jan. 12. 08:18
 23/38 anonim ***** válasza:
Jaaaaaaa és saját felelőssegemre haza is mentem...és milyen jól tettem....
2016. jan. 12. 08:19
 24/38 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, végül tényleg műtét lett/lesz a vége?

Hátha tegnaptól valami jól alakult, és látják az uh-on a babát...

2016. jan. 12. 08:41
 25/38 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Hogy vagy? Kellett végül műteni?
2016. jan. 13. 08:20
 26/38 anonim ***** válasza:
Én is érdeklődnék...hogy vagy kérdező?
2016. jan. 13. 08:27
 27/38 A kérdező kommentje:

Hát sziasztok! Tegnapi HCG eredményem nagy nehezen délre meg is lett, ettől tették függővé a műtétet. 10800lett, tehát tovább emelkedett. Azonnal toltak a műtőbe, lelkiismeretes orvosomnak köszönhetően, aki mérlegelve mindent, az én életemet helyezte előtérbe és el akarta kerülni, h a belső vérzés kialakuljon és sokkos állapotba kerüljek. Találtak is vmit, ami vérben úszott, a petevezom végéről pottyant le feltaras közben,össze volt nőve a hasfájás. így csináltak atjarhatosagot, mindkét petevezom meg tudták hagyni, illetve a petefészkeimet is rendbe tették, kilyuggattak, ami kb fél évig segít a peteeresben, ugyh javasolt a fél éven belüli teherbeeses. Találtak egy nagyobb cisztát is, azt is megszuntettek. Állítólag felkomaban ébredés közben sírtam, h elvették a kisbabámat, mi lesz most velem, aztán meg azért sírtam, mert a sírástól fájtak a sebek.... Holnap reggel még lesz egy HCG ellenőrzés, ami ha csökkenést mutat, akkor minden bizonnyal megszunt a veszély, haza is engednek, bár mozogni még nem igazán tudok, nagyon fáj a hasam. Remélem így holnap véget is ér ez a rémálom, mert sztem most a három hét alatt tíz évet öregedtem.

NAGYON NAGYON HÁLÁS VAGYOK NEKTEK A FOLYAMATOS TÁMOGATÁSÉRT, KIMONDHATATLANUL JÓL ESETT, MÉG ÍGY ISMERETLENÜL IS, SŐT, MÉG JOBBAN!!!!!

2016. jan. 13. 09:59
 28/38 A kérdező kommentje:
*hasfájás = hasfallal
2016. jan. 13. 10:01
 29/38 anonim ***** válasza:

Mielőbbi gyors felépülést kívánok testileg-lelkileg!!

Bele sem merek gondolni,hogy milyen nehéz neked most,de mostmár előre nézz,hamarosan te is átélheted a csodát! ☺

2016. jan. 13. 10:06
 30/38 anonim ***** válasza:
En is minden jot kivanok es mielobbi testi lelki gyogyulast! Termeszetesen mielobbi egeszseges terhesseget! Vigyazz magadra :)
2016. jan. 13. 10:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!