Kórházban fekszek méhen kívüli gyanújával, de nem találnak semmit.9000es HCG mellett járt már így bárki?
Kedves kérdező, végül tényleg műtét lett/lesz a vége?
Hátha tegnaptól valami jól alakult, és látják az uh-on a babát...
Hát sziasztok! Tegnapi HCG eredményem nagy nehezen délre meg is lett, ettől tették függővé a műtétet. 10800lett, tehát tovább emelkedett. Azonnal toltak a műtőbe, lelkiismeretes orvosomnak köszönhetően, aki mérlegelve mindent, az én életemet helyezte előtérbe és el akarta kerülni, h a belső vérzés kialakuljon és sokkos állapotba kerüljek. Találtak is vmit, ami vérben úszott, a petevezom végéről pottyant le feltaras közben,össze volt nőve a hasfájás. így csináltak atjarhatosagot, mindkét petevezom meg tudták hagyni, illetve a petefészkeimet is rendbe tették, kilyuggattak, ami kb fél évig segít a peteeresben, ugyh javasolt a fél éven belüli teherbeeses. Találtak egy nagyobb cisztát is, azt is megszuntettek. Állítólag felkomaban ébredés közben sírtam, h elvették a kisbabámat, mi lesz most velem, aztán meg azért sírtam, mert a sírástól fájtak a sebek.... Holnap reggel még lesz egy HCG ellenőrzés, ami ha csökkenést mutat, akkor minden bizonnyal megszunt a veszély, haza is engednek, bár mozogni még nem igazán tudok, nagyon fáj a hasam. Remélem így holnap véget is ér ez a rémálom, mert sztem most a három hét alatt tíz évet öregedtem.
NAGYON NAGYON HÁLÁS VAGYOK NEKTEK A FOLYAMATOS TÁMOGATÁSÉRT, KIMONDHATATLANUL JÓL ESETT, MÉG ÍGY ISMERETLENÜL IS, SŐT, MÉG JOBBAN!!!!!
Mielőbbi gyors felépülést kívánok testileg-lelkileg!!
Bele sem merek gondolni,hogy milyen nehéz neked most,de mostmár előre nézz,hamarosan te is átélheted a csodát! ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!