Utrogestan mellett gombásodás?
Még nem is tudtam hogy terhes vagyok akkor jelentkezett a hüvelygomba egy héttel rá pozitiv teszt azutan elmult majd 8.héttől folyamatosan tart igaz csak folyással jár és kellemetlen a szex :( en hematoma miatt szedtem utrogestant a 14.hétig, most már nem szedem de ugyan ugy fertozesem van. Nekem azt mondtak hogy a terhesseg miatt felborult a huvelyfloram. De hallottam olyat hogy akik kislanyt varnak azokra jellemzo ez a "tunet" ,nekem be is igazolodott mert kislanyt varok.:))))
19hkm
Utrogestanból írhatna fel neked szájon át szedhetőt is, mert ugyanaz. Azért szokták a hüvelyit felírni, hogy ne rontsa a gyomrodat, de...nekem pl. jobban megérte, mint az, hogy tönkrementek a bugyijaim a hüvelyitől (nyáron még betétet is hordtam volna a 40 fokban...szerintem beleőrülök)
Nekem nem engedték a Canesten kombit, mert a dokim a "ne árts" elvet képviseli, azaz nem nyúlkált és engedett be oda más gyógyszert az első 12 hétben, azóta is csak egyszer, a random vérzésemkor csekkolta a méhszájat.
Sima Canesten krémet javasolt (nem használt), Borax kenőcsöt javasolt (sokkal jobb volt, de nem múlt el tőle a gombám). Vett az elején kenetet a rákszűréskor és tényleg csak egy gombáról van szó, így megnyugodtam.
A 12. héten varázslatos módon elmúlt. Aztán most megint van. :/
30hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!