Hogyan lehet, hogy ilyen erős teszt mellett semmi tünetem sincs? Biztos baba van a dologban? Hétfőn megyek dokihoz.
Holnap lesz 2 hete , hogy nem jött meg. Ez a mai tesztem.
De semmi tünetem. Talán picit érzékenyek a cicijeim, de tényleg nagyon kicsit. Előző babámnál minden bajom volt már ilyenkor.
Ez nem is olyan huuu de eros!:) nekem olyan volt 6 hetesen, hogy a kontroll vonal szinte mar fekete volt!:) igaz en hanytam egyfeszt.
Baratnomnek is sokkal erosebb volt a 2. vonal de neki az eg vilagon semmi baja nem volt!
Szoval a csik szinete ne adj, a tunetekre meg vegkepp ne!
Boldog babavarast!;)
Ez nem is lehetne erősebb gratulálok!:-)
Nekem sem az elején voltak tünetek, kicsit később, aztán el is múltak. 15 hetes vagyok és semmi tünetem nincs, néha a hasam alját érzem. Kisfiammal is csak a 9-11 hétig voltak erősebb tüneteim mint émelygés, igaz ott az érzékeny mell volt végig.
Erős pozitív tesztjeim voltak a menzesz kimaradása előtti naptól. Terhestüneteim a 8.-9. héttől voltak igazán (mellfeszülés, hányás, puffadás) és csak a 12. hétig tartottak.:)
Ez semmit se mond el a terhesség "egészségességéről", az előző terhességem a 9. héten vetéléssel végződött és már a pozi teszt napján voltak durva tüneteim...
Hajrá a dokinál!:)
24 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!