Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kórházban fekszek méhen...

Kórházban fekszek méhen kívüli gyanújával, de nem találnak semmit.9000es HCG mellett járt már így bárki?

Figyelt kérdés
Tegnap reggel volt az első béta HCG teszt, ami 7500 volt, ezért vettek fel sürgősségivel az osztályra. Ma reggeli HCGm már 9000 lett, tehát élő terhességről van szó. Most jövök a nagy ultrahangról, ahol sem méhen kívül, sem belül nem látnak semmit. Az ultrahangot végző orvos azt tanácsolta, h ha meg akar holnap műteni laparoszkopiaval a saját orvosom, akkor beszéljük át előtte jól a lehetőségeket, mert ő még mindig nem zárja ki a méhen belüli lehetőségét. Járt már így valaki, h ilyen magas HCG mellett sem látszott még sem méhen kívül, sem belül semmi???
2016. jan. 11. 13:34
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt hasonlo de szivbol kivanok neked minden jot! En sem engednem magam megmuteni :)
2016. jan. 11. 17:04
 12/38 A kérdező kommentje:

Iszonyatosan jól esik ez a sok pozitív impulzus!!!!! Nagyon nagyon köszönöm, hogy így ismeretlenül is ennyire drukkoltok!!!!

Annyi fejlemény történt, hogy leszólt az osztályra az orvos, aki ultrahangozott, hogy ne kapjak enni, mert reggel ismét HCG, majd ultrahang és valószínűleg műtét..... Hihetetlen....

2016. jan. 11. 17:53
 13/38 anonim ***** válasza:
Mit mut ha nem is lat sehol semmit?? Nem vagom...Ha reggel is emelkedik a Hcg en nem hagynam a mutetet.Majd ird meg es probalj nem idegeskedni. Drukkolok
2016. jan. 11. 19:14
 14/38 anonim ***** válasza:

Ezt én sem értem. Milyen műtét lesz, ha elvileg semmi sincs bent? Akkor sem abortusz, semmi nem lehet, hiszen relative üres odabent minden.

Vagy csak szét akarnak nézni?

Kész rejtély...de azért még mindig szoritok! :)

Saját orvosod van? Nem érné meg megnézetni mással, máshol?

2016. jan. 11. 19:26
 15/38 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Közben utánaolvastam, hogy mi okozhat hcg emelkedést, és akár egy ciszta is lehet a bűnös. De azt is látniuk kellene. És azt is láttam közben visszaolvasva, hogy van saját dokid.

2016. jan. 11. 19:28
 16/38 A kérdező kommentje:
Igenigen, van fogadott orvosom, sajnos e nélkül már nem is igazán működik egyik osztályon sem :( felvetettem nekik a ciszta lehetőségét én is, de azt mondták, h az ekkora HCG emelkedést nem okozna. Igazából azért műtenek meg holnap, mert életveszélyes állapotot okozhat egyik pillanatról a másikra, és ezt akarják megelőzni azzal, hogy megkeresik, akármi is legyen akárhol. Laparoszkopiaval kezdik, majd ha nem boldogulnak, nem találják, akkor sajnos át kell menniük laparotomiaba, tehát nagy hasi műtétbe,mert nem hagyhatjak bent.
2016. jan. 11. 19:39
 17/38 anonim ***** válasza:
Nem semmi!! Es ha elo terhesseg van es megtalalja elso korben? Akkor mi van? Ezt kerdezted?
2016. jan. 11. 20:10
 18/38 A kérdező kommentje:
Igen, persze, és mondta, hogy sajnos az altatás miatt elhalhat a magzat..... Sakkmatt...
2016. jan. 11. 20:33
 19/38 anonim ***** válasza:
Szia! Nagyon szorítok,kérlek majd jelentkezz, h mi volt!
2016. jan. 11. 20:36
 20/38 anonim ***** válasza:

Létezhet vajon ilyen, hogy baba van a dologban, és mégsem látják? Ha a műtét miatt veszitenéd el a magzatod, ahhoz mit szólnának az orvosok?

Mondtak egyébként valamit, hogy mi mire gondolnak, mi okozhatja a magas hcg-t?

Irjál majd holnap, hogy mi történt, látod a fél GYK Neked szorit. :)

2016. jan. 11. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!