Mennyire árt a babának az ha ideges vagyok?
11 hetes vagyok, és apámmal nagyon sokat veszekszünk (nem akar nagyapa lenni!:()! Mindent kitalál hogy miért nem kéne megtartani a kicsit! Igazából első pillanattól fogva nem volt kétség hogy megtartjuk, igy nem gondolkoztam el azon soha amit mondott,de nagyon bánt hogy igy viselkedik velem, és nagyon gyorsan fel tud idegesiteni!
Eddig hagytam is de mostmár elég volt! Szóval lesz esetleg valami "mellékhatása" a nagyon kemény idegeskedésnek?? Sokszor ugy érzem szét tudnék robbani! Biztos a hormonok miatt is...
Vélemények?
Párommal lakom csak 3 4 utcával arrébb! A baj az hogy nem tudom vele elkerülni a találkozást! Már közöltem vele hogy ne hivjon addig amig el nem fogadta. Csak most jött egy oylan (mivel anyámmal elváltak, és már 4 éve huzodik a vagyonper) anyám most beperelte apám mert megunta a várakozást. Most apám rám fogta azt egészet hoyg miattam kezdte el megint...
Meg az is baj hogy én apám vagyok nagyon és szükségem lenne rá ha már egy városba lakunk.:(
Én is nagyon sokat idegeskedtem,katasztrófa volt a terhességem ilyen szempontból.Nagyon féltem hogy idegbeteg (már bocsánat) babám lesz, rossz alvó meg ilyenek.De most 9 hós és hál Istennek semmi ilyesmi nincs.
Egyébként biztos árt ezzel egyetértek.
Szia!
Én is sajnos elég sokat idegeskedtem terhesség alatt, szintén családi viszály. Cukros lettem, magas lett a vérnyomások amire gyógyszert kellett szedni és koraszülött lett a babám. A koraszülöttség nem biztos hogy az idegi állapotnak köszönhető, de biztos hogy nem tett jót neki.
Tudom nagyon nehéz, de próbáld meg elengedni magad mellett a megjegyzéseket, bántásokat. Dudorássz, táncolgass, beszélgess a babáddal.
Ha ideges vagy csukd be a szemed és vegyél mély lélegzetet amit eljuttatsz a babádnak. Hidd el megérzi ha mérges vagy.
Boldog babavárást kívánok!
5 hós fiú anyuja
Szia!
Én is nagyon idegeskedő vagyok,voltam,bár nekem a párkapcsolatom miatt,meg nagyon hamar felhúzom magam!Én 11 hetesen be is véreztem,utánna meg rengetek vizsgálatra kellett járnunk!Szerencsére semmi baja nincs a kis drágámnak,de mostmár kezelem is a helyzeteket,mert amit akkor átéltem nagyon rossz volt!Szóval nyugodj meg,nem tesz jót az idegesség egyikőtöknek sem!
27 hetes kismami!
Oké, egy szónak is száz a vége: a nyugalom szigete kell hogy legyek:):) Köszi nektek:)
Mindenkinek jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!