Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ártottam a babának? Ma összeve...

Ártottam a babának? Ma összevesztem a férjemmel de annyira hogy mindent hozzávágtam és meg is vertem, mert valami nő folyton hívogatja. Nagyon ideges voltam, ugye nem lett baja a babának? 6 hetes 4 napos babás vagyok.

Figyelt kérdés
Ráadásul utrogestant és femibiolt kell szednem mert már 2 babámat elvesztettem.Félek,ugye nem lett baj?
2009. márc. 12. 19:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%

Meg is verted? :DDD

Hát ha ilyen családba fog kerülni a gyerek....

Már bocsi, tudom, hogy nem ezt kérdezted, de erre csak annyit tudok válaszolni, hogy lehet most még ettől semmi baja, mert az idegrendszere sem alakult még ki, és még azért ezeket nem érzi meg, de ha a későbbiekben is számíthattok ilyen helyzetekre, akkor az már biztosan ártani fog neki. Vagy a férjed, vagy a babád, vagy ha meg te vagy túlságosan féltékeny, akkor azon próbálj meg változtatni.

2009. márc. 12. 19:12
 2/13 A kérdező kommentje:
igen megvertem.nem szoktunk veszekedni de mióta terhes vagyok nem bírom a stresszt.nem a féltékenység a gond,hanem más oka van ennek az egésznek.nem fog a baba rossz családba érkezni.köszi a választ
2009. márc. 12. 19:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg nem lesz semmi gond, de a "zavaró" tényezőket szűrjétek ki minél előbb (a nőre gondolok), és akkor emiatt ne nyugtalankodj, nem lesz baj. De koncentrálj, és próbáld magad tűrtöztetni, mert a stressz is vezethet vetéléshez. A babád felé próbálj meg boldogságot, jókedvet sugározni. Mert azért egy pár hét múlva ezt már megérzi!
2009. márc. 12. 19:30
 4/13 anonim ***** válasza:
80%

Próbálj meg megnyugodni, ez a bab és a Te érdeked is!

Most, hogy anyuka leszel a bab az első, ne feled! Remélem a férjed is magába száll, mert neki kellene most a legjobban vigyázni rátok! Boldog és nyugottabb babavárást kívánok neked!

2009. márc. 12. 19:32
 5/13 anonim ***** válasza:

Bab= baba bocsika

:)

2009. márc. 12. 19:33
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
végülis most még olyan mint egy bab... :D
2009. márc. 12. 19:34
 7/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!Engem nem érdekel a férjem egyenlőre csak a baba.És már anyuka vagyok mert ő a második babám,van egy kisfiam!!!
2009. márc. 12. 20:09
 8/13 anonim ***** válasza:
54%
Egyik férfi sem érdemli meg a szeretetedet, ha ilyenkor nem te vagy a legfontosabb egy benned fejlődő pici szívecskével. Később sem lesz jobb. Jól fogod fel a dolgokat, de ne feledkezz meg magadról sem! Most te vagy a legfontosabb!!! Ha neked jó vmi, a babádnak is!
2009. márc. 12. 20:31
 9/13 anonim ***** válasza:
77%

Te komolyan elkalapáltad a férjedet? - Nagyon jól tetted!! Igaza van az előttem szólónak, hogy nem érdemli meg a szeretetedet, ha téged nem hordoz a tenyerén. Ne törődj senkivel, csak a pici fiadra és a icipici babádra figyelj. A férjed meg hadd rágja csak a küszöböt.

Tiszta szívből kívánom neked hogy minden rendben legyen és boldog babavárást és szép szülést kívánok.

Azért küldök egy nagy bátorító és együttérző ölelést is !

2009. márc. 12. 21:05
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ártani a babának még biztosan nem ártottál ne izgulj.

Bocsi,h megkérdezem és nem lecseszésként kérdem,de miért verted meg?Mármint engem is feldühítene,ha idegen nőcik hivogatnák a férjem nem terhesen is,terhesen pláne.De ugye hagytad,hogy elmondja az álláspontját?Ő mit mondott?Bocsánatot kért vagy megmagyarázta legalább?

Ne vedd bántásnak,de akármennyire is igaz,h most te és a baba vagytok a legfontosabbak,a férfiak fura állatfajták és ha verik őket lefarcolnak...Sok nő esik abba a hibáva,h túl agresszívvé válik és a férfi egy idő után besokall és otthagyja.Remélem nálatok nem ennyire durva még a szitu,de semmilyen kapcsolatban nem jó jel a verekedés.Ezt próbáljátok leredukálni,m tényleg,ha meg lesz a bébi és a férjed lelép,az már ártani fog neki is.Türelmesnek kell lenni,mégha olykor nehéz is.

Természetesen,ha a férjednek van vmi "kapcsolata" az idegen nővel,akkor jogosan tetted,amit tettél és szégyellje el magát,hogy nem te vagy azelső most neki.Csak arra akarlak figyelmezttni,h azért vigyázz,mert akár beismerjük,akárnem a nők tudnak kemények lenni és jól elbaltázni kapcsolatokat.Remélem veletek nem ez lesz és boldog babázást!!

2009. márc. 12. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!