6 hetes kismama vagyok és tegnap nagyon összevesztem a párommal! Nagyon idges lettem. Lehet valami baja babámnak?
Figyelt kérdés
Ezzel most árthattam a babámnak?? Most emiatt izgulok!2008. júl. 16. 20:47
1/5 anonim válasza:
Ha egészségesek vagytok, akkor ezzel semmiképpen, de most fejlődik ki mindene a kis csöppöknek, nagyon kíméld magad ahogy csak tudod, minden idegesítő dologtól. Hasonlóképp voltam, ráadásul még egy sétára sem mehettem el, mert vesz.terhes vok, de olyankor kiküldtem a férjemet a szobából, szépen nyugodtan, addigra ő is belátta hogy miért csinálom így, és szépen halkan nyugodtan jött vissza!
boldog babavárást
Ja és még ez elő fog fordulni egy jó párszor, úgyh lesz időd gyakorolni az "anyai türelmet".
2/5 anonim válasza:
Ne izgulj. Egy-egy alkalom nem árt még, hisz úgysem tudod kivédeni, hogy mindig boldog, vidám és kiegyensúlyozott legyél. Az árt, ha a terhesség alatt végig, vagy a terhesség jórészében idegeskedsz, stresszelsz.
3/5 anonim válasza:
Csak nyugi, nem hiszem, hogy baja lett vona, esetleg nem tetszik neki, hogy anyáék úgy kiabálnak. :) Boldog baba várást!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat!
És mostmár vigyázok rá!
2008. júl. 17. 20:24
5/5 anonim válasza:
Jól vagytok azóta? Én ma vagyok 5+0 hetes és nagyon összevesztem a húgommal, még a vérnyomásom is felment. Remélem nem ártottam. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!