Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes kismama vagyok és...

6 hetes kismama vagyok és tegnap nagyon összevesztem a párommal! Nagyon idges lettem. Lehet valami baja babámnak?

Figyelt kérdés
Ezzel most árthattam a babámnak?? Most emiatt izgulok!
2008. júl. 16. 20:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha egészségesek vagytok, akkor ezzel semmiképpen, de most fejlődik ki mindene a kis csöppöknek, nagyon kíméld magad ahogy csak tudod, minden idegesítő dologtól. Hasonlóképp voltam, ráadásul még egy sétára sem mehettem el, mert vesz.terhes vok, de olyankor kiküldtem a férjemet a szobából, szépen nyugodtan, addigra ő is belátta hogy miért csinálom így, és szépen halkan nyugodtan jött vissza!

boldog babavárást

Ja és még ez elő fog fordulni egy jó párszor, úgyh lesz időd gyakorolni az "anyai türelmet".

2008. júl. 16. 20:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne izgulj. Egy-egy alkalom nem árt még, hisz úgysem tudod kivédeni, hogy mindig boldog, vidám és kiegyensúlyozott legyél. Az árt, ha a terhesség alatt végig, vagy a terhesség jórészében idegeskedsz, stresszelsz.
2008. júl. 16. 20:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak nyugi, nem hiszem, hogy baja lett vona, esetleg nem tetszik neki, hogy anyáék úgy kiabálnak. :) Boldog baba várást!
2008. júl. 16. 20:51
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megnyugtató válaszokat!

És mostmár vigyázok rá!

2008. júl. 17. 20:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Jól vagytok azóta? Én ma vagyok 5+0 hetes és nagyon összevesztem a húgommal, még a vérnyomásom is felment. Remélem nem ártottam. :(
2009. szept. 17. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!