Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha néha izgatott vagyok,...

Ha néha izgatott vagyok, mondjuk egy vizsgálat előtt, vagy picit ideges, persze nem hajtépősen, azzal árthatok a babának?

Figyelt kérdés
23 hetes vagyok, és néha szoktam izgulni, főleg vizsgálatok előtt, ilyenkor kicsit feljebb is megy a vérnyomásom, vagy van hogy rosszul alszok előtte.Ha túl vagyok rajta akkor minden visszaáll.Más is van így?Nem lesz baja ugye a babának?Amúgy mindig a nyugalomra törekszem.
2009. máj. 5. 09:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezzel semmi baj nincs, mindenki ideges kcsit a vizsgálatok előtt, a babád ha meg is érzi, nem lesz tőle semmi baja- de ha alszik nem is érzi....
2009. máj. 5. 09:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem belefér, nem lesz baj. Én is aggódtam, mert meghalt a papám, heteken át nem aludtam, de a babának nem lett baja, én is jól vagyok.

Egy barátnőm, akinek nem volt túl jó a kapcsolata, rengeteget idegeskedett. A baba egészséges lett!

2009. máj. 5. 09:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Vizsgálat elott szerintem mindenki így van.En is olyankor már nemtudok nyugodtan aludni,utána ,ha látom UH-n lenyugszom.Aztán ,meg azon aggodom ,milyen soká van a kov. vizsgálat.
2009. máj. 5. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!