9 hetes terhes vagyok, és két vetélés után elég ideges vagyok a mostani terhességemmel. Mi van akkor, ha a melle két napja nem feszül, nem fáj, és elkezdett lógni, és a hasam alja szúrkál. Ez normális? Nincs semmi baja a babának?
Szia!
Én egyszer voltam úgy, hogy elkezdett fájni a mellem és hirtelen már nem éreztem. El is vetéltem. Persze nem tudom, hogy ez így törvényszerű-e másnál is..
Próbálj meg nem nagyon idegeskedni (bár ebben a helyzetben lehet hogy ez kivitelezhetetlen)
Nekem az első pár hét alatt megnőtt a mellem, s azóta ugyanakkora. 15 hetes vagyok. Emiatt ne aggódj!
Nekem is volt már vetélésem, így át tudom érezni, mennyire aggódhatsz! A terhességi tünetek nem minden nap jelentkeznek egyformán.
Mikor kell visszamenned a legközelebbi uh-ra? Ha egy héten belül, akkor próbálj addig nem idegeskedni és kibírni. Ha csak hetek múlva kell menned, akkor én elmennék egy magán uh-ra, akár a dokimtól kikönyörögném megnyugtatásként és meg is fogja érteni. Akár egy 4D-re, ha a dokid nem hajlik mégsem rá, hogy megnézze minden rendben van-e.
Fontos, hogy ne idegeskedj, mert akkor a méhed is görcsben van, szedj magnéziumot, az segít ellazulni, oldja a stresszt is.
Próbálj ne arra gondolni, hogy Őt is elveszítheted. Menj el mihamarabb egy uh-ra!
Szia!
Tegnapi 15.36-os vagyok.
Hogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!