Most a vetélés indul be vagy normális ez a görcs?
Figyelt kérdés
6+2 napos kismami vagyok. Már legalább 1-1,5 hete nem érzek mensis megjön görcsös érzést. Ma meg szinte egész nap ezt érzem. Nem akarom túl aggódni, mert nem olyan erős a görcs, meg nem is vérzek csak egész nap ez van és nem tudom, hogy miért. Normális ez ilyenkor? Honnan lehet tudni, hogy nem fogok vérzni és elvetélni? Vagy ez lehet a méh tágulás érzése? első terhességem, így nem igazán tudom ezeket. megköszönök minden választ.2010. aug. 3. 20:41
2/5 anonim válasza:
Nézesd meg magad a dokiddal, de szerintem nem kell aggódnod, ez valószínűleg teljesen normális érzés. Nyugalom, de azért doki.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi a megnyugtatást. Holnap reggel elmegyek azt hiszem. esetleg egy magneb6 ot ne vegyek be? Vagy orvos tudta nélkül inkább ne?
2010. aug. 3. 21:09
4/5 anonim válasza:
Nekem akárhányszor volt ilyen görcsös érzésem, bevettem 1-2 Magne B6-ot, és lefeküdtem egy órára. Természetesen idegeskedni sem szabad, próbálj megnyugodni, vegyél mély levegőket, és lazítsd el magad. Nekem ez mindig segített. Nem hiszem, hogy a babával lenne gond, nekem is ez az első terhességem, és ilyenkor kezd el nőni a méhed. De azért jó,ha orvoshoz mész, legalább megnyugtat. Vigyázz magatokra!
5/5 anonim válasza:
Szia!
Én is 6 hetes kismami vagyok, de nekem szinte minden nap vannak ilyen görcseim, hol több, hol kevesebb. Attól függ, hogy mennyit ugrálok, jövök-megyek. Napi 3x1 magne B6-ot szedhetsz, nekem is ajánlotta a doki.
Próbálj meg sokat pihenni, találd meg azt a testhelyzetet, amiben ellazulsz. pl. nekem simán ülésnél nem múlik olyan gyorsan, de ha lefekszem, vagy félig ülő, félig fekvő pózban vagyok, akkor igen.
Amíg ezek a görcsök csak megjön érzésre hasonlítanak, és nem kezdesz el vérezni, addig nincs gond.
Hat hét után a méh mérete körülbelül egy citroméhoz kezd hasonlítani, két hónaposan egy narancséhoz, három hónaposan egy grépfrútéhoz, négy hónaposan egy sárgadinnyééhez. Na, ehhez valaminek történnie kell, nem?!
Szóval, nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!