Ért valaki ahhoz, hogy a "nub"-ról megállapítja a kisbaba nemét ultrahangos fotóról? Kislány vagy kisfiú? Van kedvetek egymásét tippelgetni?
52es vagyok (azt hiszem)
GRATULÁLOK!!!! :) nagyon szuperek a kisfiúk! :) most pontosan hány hetes is vagy?
én jövőhéten, 15-16 hetesen megyek orvoshoz, akkor már jól látszik vajon? vagy majd a 18 hetes genetikain várjam?
Gratulálok kedves kérdező!Nagyon örülök, hogy akkor a kislány mellé érkezik egy kisfiú is :)
Én jövő héten megyek, nem tudom, h lesz e UH, de lehet megfűzöm a dokit :)
Babszi
Kedves Utolsó!Ez a kép nagyon roszz minőségű, és még fiatal is a terhességed a nub szerinti megállapításhoz, jobb a 12 hetet(látom, hogy 11 hetes múltál a felvételen) betöltött képeket nézni.Ha esetleg mész még a 14.hétig, akkor szívesen tippelünk.
Babszi
Köszönöm szépen a gratulációkat.18 hetesen voltam kereken az ultrahangon,ahol megmondták hogy kisfiú:)
Mutatták is kinagyítva, de amint rátette a hasamra a gépet,én is láttam rögtön hogy ott van valami, és a végén rákérdeztünk,azonnal rávágta h kisfiú, mérés közben is jól látható volt.
Megyünk majd még 4D-re a 25.hét körül, mert az arcára is kiváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!