Ért valaki ahhoz, hogy a "nub"-ról megállapítja a
kisbaba nemét ultrahangos fotóról? Kislány vagy kisfiú?
Van kedvetek egymásét tippelgetni?
#nem tippelés #ultrahangos fotó
Utolsó képfeltöltő vagyok, akinek az egy héttel ezelőtti képére kislányt mondtatok/tippeltetek.Voltam UH-on, és van újabb fotó!!!
Most nekem fiúsnak tűnik, nem tudom, hogy egyáltalán ami fehéren látszik az a nub, vagy vmi más, mert folyamatosan rúgott, kalimpált aranyom :)
Remélem, hogy most nem bénázok annyit a feltöltéssel :)
Legyen a neve: BABSZI
[link]
2016. febr. 1. 12:33
Hááát...látom mire gondolsz, de az lehet más is, nem elég fehér, de attól még lehet a nub. 50-50%-nak gondolom most..:)))) 14-es vagyok. Legyen a fantázianevem: Harmadik :)))
2016. febr. 1. 15:23
43/186 A kérdező kommentje:
Juuuj,én nem tudom eldönteni melyik lehet a nub:)nem tippelték a nemét?hányadik hétben vagy Babszi?
Harmadik, te az enyémet már megnézted?:)
Babszi vagyok.13+6 napos voltam az UH felvétel készítésekor.Nem kérdeztünk nemet, nem is tippeltek, most elsősorban nem ez volt a fontos, hanem hogy minden rendben legyen, és szerencsére minden így is van...az, hogy most a két kisfiam mellé jön még egy harmadik fiú, vagy amink még nincs egy kislány, teljesen mindegy...de a család nagy része természetesen kislány felé orientálódik :)
Ki mikor megy legközelebb UH-ra
2016. febr. 3. 13:17
45/186 A kérdező kommentje:
Természetesen mindenkinek az egészség a legfontosabb.De az ember mégis kíváncsi rá,hogy majd milyen nevet kapjon a pici,és hogy milyen színű babakelengyéket válasszon neki.Nekem kislányom van, ha a második kisfiú lesz,akkor pár dolgot kell majd vennem, ami nyilván nem rózsaszín lesz:)))Akinek pedig van már két azonos nemű gyermeke, szintén természetes hogy szeretne másikat is:)Úgyhogy drukkolok kedves utolsó neked is.
46/186 A kérdező kommentje:
Én jövő hét csütörtökön megyek ismét,akkor már 18 hetes leszek és elvileg kiderül a neme.
Harmadik vagyok, igen, csak akkor 12-es voltam és ezt írtam:
"Az első (a kérdezőé) szerintem is kisfiú, a másodikat én is kislánynak látom. :) Bár én sem vagyok szakértő, csak amit a neten láttam, olvastam erről a nubról. Nem sokára hozok képet az én babámról."
2016. febr. 3. 22:25
Holnap megyek az orvosomhoz egyébként, nem tudom, hogy mit fog mondani, szerintem megkérem, hogy nézzen uh-t (ilyenkor csak szívhangot szokott hallgatni), hátha lát már valamit. Bár nem olyan jó, sőt elég régi a gépe, de ki tudja...:))) biztos megesik a szive rajtam, ő is azt mondta, nagyon kíváncsi, hogy a két fiú után most milyen nemű lesz...:)))
2016. febr. 3. 22:27
49/186 A kérdező kommentje:
Jajj de kiváncsi vagyok!:))írj mindenképpen ha kiderült!:)
Harmadik vagyok. Megjöttem a dokitól. Hát neki ugye elég régi gépe van, de megkértem és megcsináta, tényleg elég szemcsés volt, de ő azt mondta, talán fiú. Két hét múlva a 19. héten megyek uh-ra a kórházba, ott szuper gép van. A dokim azt mondta, hogy ha ott sem látják tisztán, még minden lehet, mert ha lány, azt sokszor nehéz megállapítani, de ha fiú, és konkrétan látszik (mint ahogyan a második fiamnál elég konkrétan látszott a 18. héten), akkor az biztos. Max a 4D-n derül ki.., hát szóval még türelmesnek kell lennem.:))))
2016. febr. 4. 20:35
Kapcsolódó kérdések: